Cevap: Game of Thrones

Gelecekten spoiler görmek istemeyen tıklamasın.

[gg] adam bıçaklanıyor kendi adamları tarafından. yattara galiba. bu arada snow yarı targeryanmış [/gg]

[GG]Aynen renkdaş ondan diyoz ya kral diye. Ejderha anaylan gardaş bunlar. [/GG]

Allah büyük ya.

Dizinin başından itibaren Jhon Snow'un annesi hakkında neden kesin bir bilgi verilmediği şimdi anlaşılıyor.

[GG]bran bir warg ve ejderhaları da aynı şekilde kontrol edebilirse khaleesi falan hikaye olur haa[/GG]

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

[GG]
379700_10151483333132734_1449053927_n.jpg
[/GG]

son bölüm bi hayli dramatik ve şok edici oldu.rob son zamanlarda saçmalamıştı ama yine de üzüldüm:sad007:

stark ailesini arya ve bran ayağa kaldıracak mı görecez.sansa da ölse kurtulsak ondan hiç sevmiyorum o kızı

nunbs.jpg

ibretlik tespitlerimden birini yaptım. her yerde bulamazsınız

Son bölümü izlememeyi düşünüyorum , malum şimdi bunlar acayip şekilde bitirip yeni sezona kadar acı çektirecekler. Bundan önceki sezonları toplu izlemiştim . En fazla 1 ay falan bekledim o bile zor geçti . Siz burada 1 yıl falan diyorsunuz imkanı yok beklemem , diziyi öylece hiç gibi ortada bırakırım yani yaparım biliyorum kendimi :o

bir Aegon öldü hepiniz targeryan oldunuz

khal drago öldü ejderhalar babasız kaldı hanginiz dohtraki oldunuz

ccc dohtrakiler ccc

[video=youtube;bKnThxLG7zY]https://www.youtube.com/watch?v=bKnThxLG7zY&feature=youtu.be[/video]

Spoiler doldurmuşsunuz burayı, konuya bile giremiyoruz anasını satayım yazmayın ya çok mu zor kardeşim ALLAH ALLAH. Kitabın ayrı konusu açılsın orada konuşun.

Engin Talu sayesinde diziyi izlemis kadar olup vakit kaybindan kurtuldum :asd:

Benim en cok istedigim su Sansa salagini bir halletsinler. Mal kiz.

Neyse velhasil Allah rahmet eylesin nedir bu Starklarin cektigi yav.

[gg]bu Catelyn isigin tanrisiymis megersem yelloz oglun oldu kocanin kafayi kestiler nerdeydin[/gg]

ben açıktan bişi yazmadım

Spoilerciler size bir sorum var,Jaqen h'gar diziye geri döncekmi ? Enteresan karakteri kaybolup gitti.

Geri
Üst Alt