Cevap: Game of Thrones

bunun bi bolumu turkiyede yapilan sinema filmlerinden daha kaliteli oyuzden zaman aliyo heralde cekimler :D

[GG]jon snow da ölseydi laptopu kirardim herhalde.. dizide sevilesi iki adam kaldi zaten: 1. snow 2. tyrion lannister[/GG]

[video=youtube;2YUshDfDDIs]https://www.youtube.com/watch?v=2YUshDfDDIs&feature=share[/video]

ohhh my cersei & melisandre <33333333

katılmakla birlikte kargaların ziyafeti II. kitapta her şey çok havada neyse Dance with dragon's çevirisi temmuzda bitiyormuş Sibel Alaş ablamızı bekliyoruz Türkçe başladık Türkçe devam etmek icap eder
Kitaplar diziden cok cok daha iyi.

Kitaplarda : Catelyn Stark, Ned Starki zorluyor Kralin kolu olsun diye. Dizi de tersi iste.

Zaten bir cok sey hele ikinci season da degisik oldu... Robb Stark siradan bi kadinla evlenmesi filan

jon snow öyle bi adam mı

özellikle bir sonraki sezon muhteşem ama sonraki iki sezonda sıkılanlar olacaktır,ben onuda merakla bekleyeceğim ayrı

Aynen

[GG]Özellikle Brienne, Sansa, Sam ve Martell kısımları çok alakasız gelecek millete. Sansa'nın olay baya güzel oldu gerçi sonunda ama genel olarak yavaş gelişti. Hatta Cercei ve Jaime'nin hikayeleri de sıkabilir. Ben en çok Arya'yı merak ediyordum örneğin. Tyrion, Tywin, Jon, Bran yok Robb zaten öldü. Bunlar en çok sevilen karakterler genel olarak.[/GG]

onlar evlenemez ki

Bu yorumundan kitapları okuduğun sonucunu çıkardım ona göre. Okumadıysan bakma. Okumayın genel olarak uyarıyorum kitapları okuyanlar bile bilmiyor olabilir ki kesin değil zaten

[GG]Targaryen'lerde akraba evliliği var hocu rahat ol[/GG]

Aynen

[GG]Özellikle Brienne, Sansa, Sam ve Martell kısımları çok alakasız gelecek millete. Sansa'nın olay baya güzel oldu gerçi sonunda ama genel olarak yavaş gelişti. Hatta Cercei ve Jaime'nin hikayeleri de sıkabilir. Ben en çok Arya'yı merak ediyordum örneğin. Tyrion, Tywin, Jon, Bran yok Robb zaten öldü. Bunlar en çok sevilen karakterler genel olarak.[/GG]

jaimi hikayesi sıkmaz ki renktaş zaten aksiyonu suikasti bol bi sezon olur inş.. aksiyon degilde dramaların oldugu entrikaların oldugu sahneelr daha saglam zaten. sam'in bam teline dokuncagını düşünüyorum.

aryayı bende merak ediom garbm.dogda ölyor sanrm.

Bu yorumundan kitapları okuduğun sonucunu çıkardım ona göre. Okumadıysan bakma. Okumayın genel olarak uyarıyorum kitapları okuyanlar bile bilmiyor olabilir ki kesin değil zaten

[GG]Targaryen'lerde akraba evliliği var hocu rahat ol[/GG]

[gg]tam okmadm ama okumuş kadarım.ama jon snow kuzeyli sayılır şimdi delikanlı adam öyle şeylere gelmez gibi [/gg]

Ynt: Game of Thrones

Ceyminin protez eli hangi sezonda takilacak ?

jaimi hikayesi sıkmaz ki renktaş zaten aksiyonu suikasti bol bi sezon olur inş.. aksiyon degilde dramaların oldugu entrikaların oldugu sahneelr daha saglam zaten. sam'in bam teline dokuncagını düşünüyorum.

aryayı bende merak ediom garbm.dogda ölyor sanrm.

[GG]Dog öldü zaten de Jaime'nin eli gitti olm aksiyonu falan yok adamın:D Ama değişti baya iyi oldu[/GG]

Geri
Üst Alt