Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.896
- 4.411
- 1.788
Cevap: Game of Thrones
spartacus da bitti.. napacaz?????????
spartacus da bitti.. napacaz?????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitaplar diziden cok cok daha iyi.
Kitaplarda : Catelyn Stark, Ned Starki zorluyor Kralin kolu olsun diye. Dizi de tersi iste.
Zaten bir cok sey hele ikinci season da degisik oldu... Robb Stark siradan bi kadinla evlenmesi filan
unutmaki 3. Kitabi iki sezona böldüler....birdahaki sezona baya büyük olaylar olacak![]()
Jhon Snow candır.Gerisi teferruattır.:cool:
Anket yapılsın Jon Snow ve Targaryen kızı evlensin mi diye![]()
özellikle bir sonraki sezon muhteşem ama sonraki iki sezonda sıkılanlar olacaktır,ben onuda merakla bekleyeceğim ayrı
onlar evlenemez ki
onlar evlenemez ki
Aynen
[GG]Özellikle Brienne, Sansa, Sam ve Martell kısımları çok alakasız gelecek millete. Sansa'nın olay baya güzel oldu gerçi sonunda ama genel olarak yavaş gelişti. Hatta Cercei ve Jaime'nin hikayeleri de sıkabilir. Ben en çok Arya'yı merak ediyordum örneğin. Tyrion, Tywin, Jon, Bran yok Robb zaten öldü. Bunlar en çok sevilen karakterler genel olarak.[/GG]
Bu yorumundan kitapları okuduğun sonucunu çıkardım ona göre. Okumadıysan bakma. Okumayın genel olarak uyarıyorum kitapları okuyanlar bile bilmiyor olabilir ki kesin değil zaten
[GG]Targaryen'lerde akraba evliliği var hocu rahat ol[/GG]
Ceyminin protez eli hangi sezonda takilacak ?
jaimi hikayesi sıkmaz ki renktaş zaten aksiyonu suikasti bol bi sezon olur inş.. aksiyon degilde dramaların oldugu entrikaların oldugu sahneelr daha saglam zaten. sam'in bam teline dokuncagını düşünüyorum.
aryayı bende merak ediom garbm.dogda ölyor sanrm.
9. sezonda protez icad edilip 10. sezonda takılcakmış