Khal Drogo başkaydı ya. Herifte diziyi tek başına götürecek potansiyel vardı. Ayıydı, hayvandı ama iyiydi.

Dario'da bu elemana kaldık artık bu saatten sonra değiştirmezler herhalde.

Bu valar morgules ayağına değiştirirler belki diye düşünüyorum bakalım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Khal Drogo başkaydı ya. Herifte diziyi tek başına götürecek potansiyel vardı. Ayıydı, hayvandı ama iyiydi.

Dario'da bu elemana kaldık artık bu saatten sonra değiştirmezler herhalde.

Dario karakteri 5. Sezonda daha fazla süre alacakmış.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Söz savunmanın @Özgür Kızılaslan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lannister'lar olmasa millet açlıktan birbirini yiyecek. Adamlar yiyor ama çalışıyor. Tamam Daenerys'i hepimiz seviyoruz ama ülke idaresi nedir bilmez, gayri safi milli hasıla nedir bilmez, batırır Westeros'u. Ayrıca onun iyi olması fark yaratmaz Targaryen'leri biliyorsun, uçuk kaçık, deli manyak tipler.

Lannister'lar öyle mi? Her birinde iq 150+, hepsi eğitimli ve elit..Jaime kardeşimi özel hayatından vurmaya çalışıyorlar ama bu millet bunları yemez.

ilk dinledğimde ortalarına kadar zor tahamül ettim ama sıkın dişinizi dinleyin derim çok güzel olmuş :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TDFimYWYN24[/media]

Diziden sogumaya sebep olur o video izlememisler izlemesin :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş zorla dinletti, emeği geçen herkesin kafasına tüküreyim.

{tapatalk©}

cnbc-e veriyo mu o sahneleri acaba napıyo.. sansürlemek de zordur anasını satayım

Direkt kesip atıyor. 2 hafta önce Red Wedding'e denk geldim , bölümü bildiğim için izleyim dedim. Delik deşik etmeleri, gırtlak kesmeleri geçtim , utanmasalar kılıçları bile göstermeyeceklermiş. Diziyi sadece CNBC-E 'den izleyenler bence hemen bırakabilirler. Dizinin yarısından haberleri yok.

Yav bazı sahneler hakkaten çok gereksiz cnbce küfürleri, kanlı sahneleri kesmese ordan izlerdim valla son bölümde ki lannister sahnesi zaten başlı başına bir facia ayrıyeten gay ilişki sahneleri de sıkıntılı aynı sıkıntıyı spartacus'tede yaşamıştım, anlamıyorum ki normal insanlar gay ilişki izlemek zorunda mı yani, ağ üzerinden seyrettiğimden geçemiyorum da sahneyi telefon ile uğraşıyorum o zaman zarfında.

Direkt kesip atıyor. 2 hafta önce Red Wedding'e denk geldim , bölümü bildiğim için izleyim dedim. Delik deşik etmeleri, gırtlak kesmeleri geçtim , utanmasalar kılıçları bile göstermeyeceklermiş. Diziyi sadece CNBC-E 'den izleyenler bence hemen bırakabilirler. Dizinin yarısından haberleri yok.

dediğin kuşak e2'de öğlen verilen kuşaktaki bölümse normal gündüz çoluk çocuk çok fazla kan görmesin diye rtükten ceza yememek adına kesiyo olabilirler zaten asıl izleyiciye çoktan ulaştı o bölüm diye umurlarında da olmaz.. ama gece yayınladıklarında biraz daha cömert davranacaklarını düşünüyorum. en azından spartacus'de öyleydi.. gece verdikleri yeni bölüm bol kanlı, gündüzki tekrarları sanırsın aile filmi :D

bide kitapta yazan bazı aşırı cinsel durumları diziye yansıtmamış senaristler diyorlar. ayrıca kitapta öyle gay ilişkisi falan da yok diyorlar (ya da çok az var mı deniyodu ne)

bu yönetmen/senaristler oğlancı mı ne

Geri
Üst Alt