ilk görüşte anlamıştım sapkın ama reis ruhlu biri olduğunu

Oberyn-Martell-401-promo.jpg

büyük kapışma için 2 hafta ara.

Normal şartlarda o ayı bu herifi ikiye böler de işte katakulliye getirip halledecekler bir şekilde.

Beyler Oberyn'e çok bel bağlamayın tek sezonluk oyuncudur.

Ağır spoiler verdim uyarıyorum.

Beyler Oberyn'e çok bel bağlamayın tek sezonluk oyuncudur.

Ağır spoiler verdim uyarıyorum.

o kapışmada ölecek mi yani hacım. kitaptan takip ediyorsan bi iki bilgi atabilirsin.

başka yerde dağı zehirleycek sonrada öldürecek diye okudum

once yazip sonra agir spoiler yazmak mantikli mi sence.. Burda kitabi okumayanlar var benim gibi. Baskalarini bilmem ama ben spoiler felan okumak istemiyorum.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Abi şu kitapları okuyanları öldüresim geliyor ya :D Ya ben son bölümü izlemeyenler varsa diye spoiler veriyorum adamlar komple bütün hikayeyi anlatıyorlar :D

Sayenizde 8.bolumu izlememe gerek kalmadi

Sent from my iPhone using Tapatalk

spoiler butonunun amacı bu duruma düşmemen için hacım. zaten 2 hafta ara verılmış unutursun. gerçi olacak bişey yazmdım benim dediğim gibi değlmiş

Dövüşü birebir yansıtırlarmı acaba. Dağ rolündeki adam pek uygun görünmedi bana.

Abi şu kitapları okuyanları öldüresim geliyor ya :D Ya ben son bölümü izlemeyenler varsa diye spoiler veriyorum adamlar komple bütün hikayeyi anlatıyorlar :D

Aynen ya spoiler diyolar. Diyorum son bolumu izlemisler ben de izledim diyorum. Adam sezon finalini soyluyo..

Kitap ile dizide bir çok yer farklı aslında. İlla kitaptaki gibi olacak diye bir kaide yok.

spoiler butonunun amacı bu duruma düşmemen için hacım. zaten 2 hafta ara verılmış unutursun. gerçi olacak bişey yazmdım benim dediğim gibi değlmiş

Son bolumu izledim. Nerden bileyim kitaptan spoiler verdiginizi. Kitaptan spoiler deseniz daha iyi olur bence. Cunku cogunluk diziyi izliyor hala..

Son bolumu izledim. Nerden bileyim kitaptan spoiler verdiginizi. Kitaptan spoiler deseniz daha iyi olur bence. Cunku cogunluk diziyi izliyor hala..

kitabı okumadımki spoilerını vereyım.

rahat rahat izle 2 hafta sonra olay öyle değilmiş.

harbiden icine ettiniz. Surda bi dizi keyfimiz vardi onunda icine sictiniz resmen

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

o kapışmada ölecek mi yani hacım. kitaptan takip ediyorsan bi iki bilgi atabilirsin.

başka yerde dağı zehirleycek sonrada öldürecek diye okudum

Kitabı okumadım usta ama ciddi spoiler yedim önümüzdeki sezonlar dahil, tamamen önde götürdüğü mücadelede intikam ateşi kendini de yakmış, feci şekilde öldürülmüş bu arkadaş Dağ tarafından. Ama Dağ'a zehirli mızrak sokuyormuş sanırım, Dağ ölüyor mu bilmiyorum.

Bu da bonus. imgur: the simple image sharer

Yine ağır spoiler, sonra çemkirmeyin :(

Osman su joffrey nin evlenecegi kizi biri dudukluyecek mi artik kiz yandi tutustu artik uzuluyorum :/

Geri
Üst Alt