Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan lost hala izlememen skandal sopranos bayar zaten kisin izle onu
Lost a baslim ozmnd xD
Olum okadar da yasli degiliz her dizi yi izlemek icin..eskiden pwk dizi izlemiyordum
Yoksa baska fantasy mi takilsam
* LG G2 Tapatalk *
Breaking badden iyi diziler sayarim size renktaslar ayrica bence yani overrated mi diye dusunuyorum kac gundur
Lost'un en büyük hayranlarından biriydim zamanında. 1. sezon ortasından itibaren nete düşmesini dahi beklemeden ABD'de yayınlanırken streamden izlerdim. Maça link ararmış gibi dizi linki arardım. Bölüm bitince sabahın köründe destan gibi analizler, teoriler yazar 1 hafta tartışırdık.
Ama gene aynı sebeplerden sonradan birine o kadar da önermem. Çünkü o dizinin zevki her bölümden sonra günler süren detay aramalar, analizler, teoriler ve tartışmalardı. Bunlar olmadan sıradan bir dizi olacaktır hele 3. sezondan sonra bayacaktır.
Bir arkadaşım izliyordu yemin ediyorum deliriyordum o bölüm bitiyor öbürüne geçiyor, o bitiyor öbürüne geçiyorum. Diyorum bak şuraya dikkat ettin mi? Yok. Bak burada şu şuna gönderme oradan şuraya varılır anladın mı? Yok. E o zaman niye Lost izliyorsun.
Lostun sonunda herşey rüya mı cıkmıştı
İlk sahne ve son sahne aynı olsun diye adayı yerinden oynatmışlardı ilk sezon harici leş bir diziydi kabul edelimki
İlk iki sezon'dan sonra aynı tadı vermese de final bölümü hariç 10 numara diziydi bence... Aslında final bölümü de gayet yeterliydi ama bende dahil insanlar da tüm evrenin sırrı açıklanacakmış gibi bir beklenti oluştuğundan beğenmedi insanlar, yani ne kadar muhteşem olursa olsun beklenti karşılanmayacaktı.
Ya zaten dizinin felsefesi böyle olayları açıklamıyorlar seyirciye bırakıyorlar.İlk sezon o kadar güzeldi ki diğer sezonlarda aynı tadı alamayınca insan ister istemez soğuyor diziden.Özellikle Adanın bozuk plak gibi geçmişe gittiği sahneler bana kalırsa aşırı saçmaydı.