Evet benimde dikkatimi çekti o ama diğer kayıp olan ejderhaydı sanırm o büyük olan drogo mu ne öyle bir şey.... Ama aynı anda çıkmamışlar mıydı yumurtadan niye biri daha büyük acaba

Bende dikkat ettim onu. bi tanesinin büyük olma sebebi önüne ne gelirse yiyor, o yüzden sanırım :D

Mutlaka Izleyin :D

GSC Komedya (Fıkra, Resim, Karikatür, Video) | Sayfa 123 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

D7K8359_02.jpg

o çocuğa herkes neden ifrit oldu bilmiyorum ama gayet sempatik.

ilk sezonlarda falan bayılıyordum onun sahnelerine

ölmez sağ kalırsa ileride diziyi taşıyabilecek karakterlerden biri bana göre.

bu konuda spoylırlara açığım.

10 bölümün de bitmesini bekledim 2 günde izledim. 363 gün bekle 2 gün izle sonra bir daha bekle. Keşke şöyle 10 sezon çekilmiş ve bitirilmiş bir dizi olsaydı :) ömrümüz beklemekle geçecek :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bran dizinin tadını kaçırıyor kesinlikle.

Dizi izleyicilerin Brann'a sempati duyamama sebebi hikayesi ve olayının doğru düzgün işlenmemiş olması. Hatta geçen mizahi özet gibi birşey vardı, Brann ve tanımadığımız tipler de kuzeyde boş boş dolanmayi sürdürüyor yazıyordu. Ne onun ne yapmaya çalıştığını anladık, ne o tiplerin kim ve neci olduğunu. Brann bölümleri girince sanki başka bir diziye gecmisiz gibi geliyor. O kısmı kotaramadilar bence. Kitapları okuyanlar detayli bilgi sahibi oldukları için onlara çok farklı geliyordur.

-Tapatalk-

Dizi izleyicilerin Brann'a sempati duyamama sebebi hikayesi ve olayının doğru düzgün işlenmemiş olması. Hatta geçen mizahi özet gibi birşey vardı, Brann ve tanımadığımız tipler de kuzeyde boş boş dolanmayi sürdürüyor yazıyordu. Ne onun ne yapmaya çalıştığını anladık, ne o tiplerin kim ve neci olduğunu. Brann bölümleri girince sanki başka bir diziye gecmisiz gibi geliyor. O kısmı kotaramadilar bence. Kitapları okuyanlar detayli bilgi sahibi oldukları için onlara çok farklı geliyordur.

-Tapatalk-

Ya ona laf eden aryaya da eder kiz ilk sezondan beri firarda yani.

Sonucta ortada mistik bir sey var belli cocugun gucleri saglam gucler ve belli ki birsey olucak yani bazi spartacus seyircilerinin heycanlarina yenik dusup boyle safsatalarla canimizi sikmasi gayat dogal bence.

Ya ona laf eden aryaya da eder kiz ilk sezondan beri firarda yani.

Sonucta ortada mistik bir sey var belli cocugun gucleri saglam gucler ve belli ki birsey olucak yani bazi spartacus seyircilerinin heycanlarina yenik dusup boyle safsatalarla canimizi sikmasi gayat dogal bence.

gerçekten de kitaptan çok ayrıştırdılar brann ın hikayesini yeni sezonda arya nın hikayesininde içine edilecek gibi ya hayırlısı

C5303 cihazımdan gönderildi

10 bölümün de bitmesini bekledim 2 günde izledim. 363 gün bekle 2 gün izle sonra bir daha bekle. Keşke şöyle 10 sezon çekilmiş ve bitirilmiş bir dizi olsaydı :) ömrümüz beklemekle geçecek :)

Sende her hafta 1 bölüm izleseydim

Hem her bölüm daha niymetli gelirdi hemde bekleme zamani azalirdi ..hemde 10 hafta GoT keyif/zaman yaşardın

* LG G2 Tapatalk *

Sende her hafta 1 bölüm izleseydim

Hem her bölüm daha niymetli gelirdi hemde bekleme zamani azalirdi ..hemde 10 hafta GoT keyif/zaman yaşardın

* LG G2 Tapatalk *

10 Bölüm olmasından kaynaklı biriktirip izliyorum. zaten koca sene yeni bölüm bekliyoruz. Bir de tek tek Bölüm beklemek istemedim :)

Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan 'Game of Thrones’un yeni sezonu merakla beklenirken efsana dizinin yapımcıları serinin 7. sezonda son bulacağını açıkladı.

Bir televizyon efsanesine dönüşen ve dünyada milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan 'Game Of Thrones', 6 Nisan’da yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluşacak dizinin yapımcıları serinin geleceğini Entertainment Weekly dergisi için değerlendirdi.

Yapımcılar David Benioff ve Dan Weiss, şu an 4. sezonu başlayacak dizinin 7. sezonda sonlanabileceğini söyledi. Benioff ve Weiss, “7. sezonda hikayenin tamamını anlatmış olacağımızı düşünüyoruz. 7 krallık ve 7 sezon. En doğrusunun bu olacağını düşünüyoruz ve bunun için diziyi 7. sezonda sonlandırmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Aynı adlı kitaptan uyarlanan seri, bu sezonda 3. Kitabın ikinci yarısını ve 4. Kitabın bir bölümünü anlatacak. Efsana dizinin izleyici kitlesi yeni sezonu büyük bir merakla beklemekte.

Ejderhaların boyutunun farklı olmasının nedeni. Drogonun sürücüsünü bulmuş olması. Diğer ejderlerde sürücülerini bulduklarında büyümeleri hızlanır.

Geri
Üst Alt