Jon waytlara liderlik edecek kral olacak diyorlar. Bilemiyrum.

yok be hacım o iş öyle ölümden dönüp melisandreyi ellemek gibi olmaz

kan alır adamdan
tumblr_inline_npc9wsE7cO1r9eeaf_540.png

edit. şimdi farkediyorum tacın doğallığındaki tatlılığa bakarmısın.

Son düzenleme:
Jon waytlara liderlik edecek kral olacak diyorlar. Bilemiyrum.
onların karşısında olur jon ama büyük savaş ramsay ve jon arasında Kuzey sadece jon a ihanet etmez gerçi Robb Starka bile ihanet ettiler kuzeye güven olmaz Lannisterlardan para gelince hemen satıyolar.

Ramsay'i gözünüzde çok büyütmeyin.
Öyle büyük savaş vs.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

o ramsayının kesip eline verecekler ya bencede.
ani bi şekilde.

Ramsay hkk. 1 teori.

Bence Ramsay Karstark ve Umber tarafindan ihanet edilecek, Rickoni de bunun için kullanacaklar.

Neden?

1. Ramsay geçen sezon savaşin ortasinda Stannisle görüşmek istedi, babasi onu durdurdu ve Winterfellden gitmek salakça bir şey oldugunu söylemisti.
2. Ramsay yine Winterfellden gitmek istiyordu Castle Blacki saldirmak için, babasi yine Winterfellden gitmek ne kadar salakça bir şey oldugunu söyledi.
3. Ramsay babasini öldürdü. Kimse Winterfellden gitmek ne kadar salakça bir sey oldugunu söyleyemiyor artik.
4. Geçen bölümdeki sahnede Umber Ramsaye diz çökmek istemiyordu.

Bence Karstark Ramsay babasiz bir işe yaramadigini farkinda varip, Jon yahut Baelish (tahminim Baelish çünkü Jon bundan haberi yoktur)dan yardim alip Ramsayi öldürecekler.

Veya gelecek sezonlarda işkence ve tecavüz sahneler artacak.

Ne yazmissin be şükrü kanım dondu

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bırakın bu teori işlerini .

En son lost ta paralel evren , zaman yolculuğu , melekler , şizofren teorileri derken dizi zort diye bitti Black smoke da herkesin elinde patladı .

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

sezonda okadar az bölüm ve bunca ara olunca akılda kalmıyor işte geçmiş olaylar. o 7 dakikalık sahneyi izledim sanki daha evvel görmemiş gibi baktım kaldım.

aynı şey bana da oldu 1.sezon 1.bölümü ilk çıktığı zaman yani 2011 de izlemiştim 5 yıl geçmiş nasıl hatırlayalım

yeni bölümle ilgili spoiler

açıkçası 3. bölümü beğenmeyenler bu dizinin ilk 35 dksını hiç beğenmeyecekler. sadece son 5 dk bişiler oldu. pink letter jon snowa geldi. khalesi gene soyundu topladı klahasarları etrafına :D
khalesinin oradan tüm khalasarları kendi hakimiyetinde toplayıp ayrılacağını tahmin ediyordum açıkçası.

asil diyeceğimi demeyi unutmuşum: a song of fire :)

gelecek bölümlerle ilgili spoiler

biri sezon öncesinde şöyle yazmıştı. jorah'ın hastalığının dooraio tarafından farkedileceğini, sonra doraio'nun jorah'a khalesi'nin etrafından gitmesi için bu hastalığı herkese ifşa etmekle tehdit olarak kullanacağını söylemişti. en sonunda jorah'ın tam şehirden ayrıldığı zaman dohario'nun kendi gerçek kimliğini ortaya çıkarıp sons of harpy'nin lideri olarak khalesi'ye darbe düzenleyeceğini söylemişti. sonra jorah şehre dönüp doraio'yu öldürüyormuş. bu tahminin ilk kısmı tuttu, tahminin diğer bölümleri tutmayacak bence.

Son düzenleme:
:ka19: :ka19:

Sezonun en iyi bölümüydü. Herkesi 5 dk. göstereceğine dizinin en önemli 3 karakteri (Jon, Tyrion, Dany) uzun göstermeleri iyi oldu.

Loras denen .bne Renly'le yaptığı pisliği anlatır. Çok korkmuş.

Jon kuzeydeki ailerler ile yabani ordusu Ramsayla savaşacak. Ramsay Umber ile Karstark tarafından ihanet edileceğini düşünüyorum.

Rickonla gelen kız gerçekten gerizekalı olmalı. Adam salak mı kızın bıçağa bakmasını fark etmeyecek.

Baelishi görmek güzel oldu. Adam işini biliyor. Arrynin oğlunu kullanıp yeni Vale lordu olacak diye tahmin ediyorum.

Dany ateş kullanacak diye tahmin ediyordum. Zira oradan kaçmak için alternatif yoktu.

Son düzenleme:
Yahu herşeyi de biz mi öğreteceğiz.Khalesee alevler içinde yavaş yavaş yürüdüğünde yukarıdan da ejderha yanan yerin etrafında daireler çizip ciyak ciyak bağırıp alevler çıkarmalıydı.So ana kadar ejderha da çıkacak diye bekledim

Dany güzellemesi ciddi biçimde sıktı, her sezon benzer bir şey mutlaka oluyor.

Jon Snow artık mecburen winter fell'e saldırmak zorunda. Sansa ve Jon buluşmasında duygulandım açıkçası. Dany olayı beni de sıkmaya başladı yavaştan. Şu dizide Jon Snow'un mücadelesi, Brann'ın flashbackleri ve White Walker gerçekleri en çok merak ettiğim konular. Şu üçüne yoğunlaşılsa çok şukela olacak. Artık gerçek anlamda kış gelsin yeter yav çatladık meraktan.

Got'ta ne babayiğitler ne hallere düştü kız sürekli alevlerin içinden çıkıp ordu yapıyor kendine :D

Kalesiden cacik olmaz, liderlik vasfi yok. Ahh stannis reyis nerdesin.

Geri
Üst Alt