- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
eşekherifin twitter adresini takip ediyorum da adam baya coşmuş belli ki sağlam bi bölüm olmuş. şuan herkes eşekherifin çevirisini bekliyor![]()
Tüm Türkiye ayakta, Eşekherif'ten gelecek haberi bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşekherifin twitter adresini takip ediyorum da adam baya coşmuş belli ki sağlam bi bölüm olmuş. şuan herkes eşekherifin çevirisini bekliyor![]()

adamı çıldırttılar twitterda onun yerinde olmak istemezdim millet fena baskı yapıyorTüm Türkiye ayakta, Eşekherif'ten gelecek haberi bekliyor![]()
Oha. O son 10-15 dk. neydi öyle.
Dizinin en sıkıcı karakterlerden birisi en heyecanlı karakterlerden birisi oldu.
Akgezenleri artık daha fazla görürüz
RiP Hodor ;(

bu çocuğun geçmişte neden olabileceği başka olaylar var mı tahmininde? biliyon veya bilmiyon diye sormuyorum ama
herhangi bi tahminin var mı? çünkü hodor olayı işin rengini baya bi değiştirecek gibi
geçenlerde de konustuk burada o kısım veya çok daha öncesi için bence farklı bişeyler yaparlar eğer diziyi finale erdirebilirlerse ilerdetime travel gücünü ötekiler aka akgezenleri durdurmak için kullanir muht. Veya Hodor ve Eddard gibi çesitli kisilerin geçmisi hk. bilgi edinmek.
ihtiyar herif gebermeseydi belki aerys nami diger mad king hk. bir kaç flashback izlerdik
Ayni ripten izlemisiz, tablete virus girdi sandim ilk oncebide nasıl işse bendeki ripe adam alarm atmış baştan anlam veremedim ama şimdi aklıma geldi tam olaylar başlıayacak sağ alt köşede ufak bi alarm çıktı bağırıp duruyor.
Icimden ayni seyler gecti, en cok ona uzuldum bu bolumde. Sesleri vermeyeylerdi iyiydi.Son 15 dakika güzeldi. Herkes hemfikir olmuş zaten. Yalnız o finalden sonra beklenti artıyor bu yüzden umarım ivmeyi düşürmezler. Birde kardeşim bu kurtlar size ne etti ? Eliniz ayağınız kırılsın resmen soylarını kırdınız. Tam hayvan düşmanı çıktı hergeleler.
Yalniz o pipili sahnede olmamis yavkadin cinsel organi gormeye alismisiz, bir anda karsimda gorunce neye ugradigimi sasirdim.
He ya hiç sormaAyni ripten izlemisiz, tablete virus girdi sandim ilk once![]()
Hodor.Son 15 dakika güzeldi. Herkes hemfikir olmuş zaten. Yalnız o finalden sonra beklenti artıyor bu yüzden umarım ivmeyi düşürmezler. Birde kardeşim bu kurtlar size ne etti ? Eliniz ayağınız kırılsın resmen soylarını kırdınız. Tam hayvan düşmanı çıktı hergeleler.
Aynen ben de ne oluyor dedim kardeşimYalniz o pipili sahnede olmamis yavkadin cinsel organi gormeye alismisiz, bir anda karsimda gorunce neye ugradigimi sasirdim.