Oha. O son 10-15 dk. neydi öyle.

Dizinin en sıkıcı karakterlerden birisi en heyecanlı karakterlerden birisi oldu.

Akgezenleri artık daha fazla görürüz

RiP Hodor ;(

Son düzenleme:
Jr bolton niye bu kadar cabuk öldü yaw. Ablasi oturdu tahta bakalim o neler yapacak.

cidden çok iyi bölüm olmuş tek bölümde merak edilen bukadar şeye tek seferde cevap verdikleri olmamıştı hiç
tepkilerim
tiyatrodaki çakma sansa çok iyiydi be
akgezenlerden biri ölünce yazık yav çabuk harcıyolar adamları
stark kurdu ölünce bukadarda kolay harcanmaz be kardeşim şu dizide harcanmadık kurt kalmadı.
ama tabii hodor efsanesi efsane sonlandı

Oha. O son 10-15 dk. neydi öyle.

Dizinin en sıkıcı karakterlerden birisi en heyecanlı karakterlerden birisi oldu.

Akgezenleri artık daha fazla görürüz

RiP Hodor ;(

bu çocuğun geçmişte neden olabileceği başka olaylar var mı tahmininde? biliyon veya bilmiyon diye sormuyorum ama
herhangi bi tahminin var mı? çünkü hodor olayı işin rengini baya bi değiştirecek gibi

unutursak kalbimiz kurusun.kendi gibi koca yürekli adam
hold the door:hat:

bide nasıl işse bendeki ripe adam alarm atmış baştan anlam veremedim ama şimdi aklıma geldi tam olaylar başlıayacak sağ alt köşede ufak bi alarm çıktı bağırıp duruyor.

bu çocuğun geçmişte neden olabileceği başka olaylar var mı tahmininde? biliyon veya bilmiyon diye sormuyorum ama
herhangi bi tahminin var mı? çünkü hodor olayı işin rengini baya bi değiştirecek gibi

time travel gücünü ötekiler aka akgezenleri durdurmak için kullanir muht. Veya Hodor ve Eddard gibi çesitli kisilerin geçmisi hk. bilgi edinmek.

ihtiyar herif gebermeseydi belki aerys nami diger mad king hk. bir kaç flashback izlerdik

time travel gücünü ötekiler aka akgezenleri durdurmak için kullanir muht. Veya Hodor ve Eddard gibi çesitli kisilerin geçmisi hk. bilgi edinmek.

ihtiyar herif gebermeseydi belki aerys nami diger mad king hk. bir kaç flashback izlerdik
geçenlerde de konustuk burada o kısım veya çok daha öncesi için bence farklı bişeyler yaparlar eğer diziyi finale erdirebilirlerse ilerde

Kesinlikle izlediğim en iyi got bölümlerinden biriydi. Hele son 15 dakikası efsaneydi diyebilirim. Birçok soruya cevap verilen ve bir o kadar da yeni sorular doğuran bir bölüm oldu. Hodor reyizin mevzusunu da öğrenmiş olduk ve kesinlikle dizinin en etkileyici sahnelerinden biri olmuş. Ak gezenlerin neden varolduğunu da öğrenmiş olduk. Hodor gitti gibi summer gitti kutsal ağacın ihtiyar savunucusu gitti. Bu bölüm yine baya bir kıyım yaşandı. Yine sezon finali olsa sırıtmayacak kalitede bir bölüm olmuş ve gelecek bölümlere dair beklentim tavan yaptı. Bakalım neler olacak :)

bide nasıl işse bendeki ripe adam alarm atmış baştan anlam veremedim ama şimdi aklıma geldi tam olaylar başlıayacak sağ alt köşede ufak bi alarm çıktı bağırıp duruyor.
Ayni ripten izlemisiz, tablete virus girdi sandim ilk once :D

Izledigim en iyi 5 bolumden biriydi, olayi muhtesem baglamislar o kadar silik bir karakteri 10 dakikada bu kadar onemli hale getirmek zor zanaat. Adamlar yapiyor hakikaten saygi duymak lazim

Son 15 dakika güzeldi. Herkes hemfikir olmuş zaten. Yalnız o finalden sonra beklenti artıyor bu yüzden umarım ivmeyi düşürmezler. Birde kardeşim bu kurtlar size ne etti ? Eliniz ayağınız kırılsın resmen soylarını kırdınız. Tam hayvan düşmanı çıktı hergeleler.

Son 15 dakika güzeldi. Herkes hemfikir olmuş zaten. Yalnız o finalden sonra beklenti artıyor bu yüzden umarım ivmeyi düşürmezler. Birde kardeşim bu kurtlar size ne etti ? Eliniz ayağınız kırılsın resmen soylarını kırdınız. Tam hayvan düşmanı çıktı hergeleler.
Icimden ayni seyler gecti, en cok ona uzuldum bu bolumde. Sesleri vermeyeylerdi iyiydi.

Yalniz o pipili sahnede olmamis yav :D kadin cinsel organi gormeye alismisiz, bir anda karsimda gorunce neye ugradigimi sasirdim.

Ayni ripten izlemisiz, tablete virus girdi sandim ilk once :D
He ya hiç sorma :D Bende de bir anda windows başlat menüsü açıldı notepad'e girildi bir şeyler yazıldı falan. Dedim herhalde hackerın biri benim makineyi cortlattı selam gönderiyor. Eyvah dedim zıçtık galiba derken meğer videonun içinde dönüyormuş mevzu :D

Hodor.

Yalniz o pipili sahnede olmamis yav :D kadin cinsel organi gormeye alismisiz, bir anda karsimda gorunce neye ugradigimi sasirdim.
Aynen ben de ne oluyor dedim kardeşim :D Eleman almış eline küsküyü kameraya doğru sallıyor adeta sahneye gel :D

nr5oGR.jpg

Geri
Üst Alt