Şu Daenerys Targaryen'e de kıl oluyorum. Kadına tahammül sınırım iyice zorlanmaya başladı :D

yıllarını diziye sinemaya verip bu son 15 dk lık duyguyu hiçbir işinde yakalayamamıs yönetmenler senaristler var.
kim bilir hodor gibi daha kaç tane daha hikayesi vardır bu dizinin.

bi direwolf daha gitti ulan 2 kurus fazla cgi parasi vermemek icin sacma sapan yollarla katlettiler hayvanlari

tek kelime ile MUHTEŞEM bi bölümdü bi çok konuda şok yaşadığım bölüm oldu.

Şu Daenerys Targaryen'e de kıl oluyorum. Kadına tahammül sınırım iyice zorlanmaya başladı :D

bişeymi dediniz ozan bey. :D

daenerys-daenerys-targaryen-35787623-3339-5000.jpg

got 'un en iyi bölümlerinden biriydi bence bu arada. unutmusuz bu kadar hareketli bölümü. Birsürü soru da cevap buldu.

Hodor olayının aslını öğrenmekte güzeldi. iyi yazmıslar bölümü. Mehmet abinin dediği gibi eleman kameraya sallamasa daha hoş olabilirmiş. Ne olduğuma şaşırdım kendi kendime değildir bu kadar da olmaz diye avutur halde buldum 1-2sn.
iyi bölümdü iyi kötü diyen daş olur.

Siğilli penis olmadı yakışmadı , zar zor anne ve babamı diziyi izlemeye ikna ettiğimin akşamı babama siğilli gavur penisi göstermek hoş olmadı...

HBO ABV..

bu akgezenler dizinin en güzel toplumu ya. Saatlerce bos muhabbet yapmak yerine gelen gidenin kellesini aliyorlar, rajon kesiyorlar, hızla çoğalıyorlar.

acıma ve merhamet duyguları yok, insanların etlerini yiyerek, kanlarını emerek, sömürerek besleniyorlar

kisacasi çaliyorlar ama çalişiyorlar :ka21:

neyse herşey iyi güzel hoj ama heyecanı geçince jeton düşüyor o son aksiyon da brainın yaptığı nedir yahu.neden uykuya dalıyorlar ki ihtiyarla. ihtiyar daha 2 sahne önce yılan balığı kaçmış gibi heyecanla bağırmıyor muydu "kaçın , gidin, acele edin" vsvsvs. hayır adamlar geliyor yakalayacaklar belli bişey ne işin var hala uykuyla muykuyla geçmişte buzlu badem oynamaya. olan güzelim hayvana , hodora ve akgezer reize oldu iki malın keyfine.

zaten çocukluğunda dizinin en sevimlisi olan brain büyüdükçe acayip bi hal aldı durduk yere şimdi birde antipati kazanmaya başladı.

Yeni bölümün fragmanını beğenmedim, tırt bir bölüm izleyeceğiz sanırım.

Bu children of the forest de tuhaf bir grup. insanlar ağaçlarımızı ellemesinler diye white walkerleri yarattılar. Greyjoyların aile kavgası yerine bunları daha fazla görebilseydik keşke.

Bölümün sonunda suçlu hissettiği için kendisini feda etti herhalde.

Son düzenleme:
Yeni bölümün fragmanını beğenmedim, tırt bir bölüm izleyeceğiz sanırım.
The High Sparrow'un tepesine binecekler herhalde kardeşim ben öyle anladım. 5. bölümden daha iyi bir bölüm ben de beklemiyorum şahsen lakin 9. ve 10. bölümle alakalı bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum lakin bu bölümleri 5. sezonun 8. bölümü olan Hardhome efsanesini çeken yönetmen çekmiş sanırım. Got serisinde bölüme göre yönetmen değişebiliyor muydu bilmiyorum lakin böyle bir şey okudum umarım doğrudur. Eğer öyle ise gelecek sezonu kanırta kanırta beklettirecek bize kerkenezler anlaşıldı :D

Son bölümde Hodor'un sahnesinde bir anda fonda duyulmaya başlanan Game of Thrones Theme kemanisinde gözleri dolmayan bizden değildir.

Irz düşmanı Bran Stark! Dur diye diye haşat ettirdi adamı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

lan bak yine aklıma geldi dellendim

jamie öyle büyük zat ki daha ilk bölümde bu hırbo branı kuleden aşağı attı.şansa neticeyi kurtardı veled.jamieyi de bir kez daha saygıyla anıyorum bu hareketinden dolayı

Geri
Üst Alt