Bak onu iyi dedin. Kara Örümcek bile bunlardan daha karizmatik :D

Yazdıktan sonra görsel var mı diye baktım ve melkor vs ungoliant resmi buldum, beğendim şahsen. :D

middle_earth_melkor_vs_ungoliantjpg_58567e642f.jpg

He bir de şu var; genç hodor bu olayı yaşadığı için kendi geleceğini bugüne kadar biliyordu - ne olacağını da biliyordu.

Bu 4d saçmalık insanın kafasını karıştırıyor. En iyisi meme ve inceste devam :asd22:

He bir de şu var; genç hodor bu olayı yaşadığı için kendi geleceğini bugüne kadar biliyordu - ne olacağını da biliyordu.

Bu 4d saçmalık insanın kafasını karıştırıyor. En iyisi meme ve inceste devam :asd22:

İyide o zaman bran neden bilmiyordu neler olacağını ? Sevmiyorum bu geçmiş-gelecek işlerini :D

Elemanı Darth Maul'a benzeten bir tek ben miyim acaba :D Diziyi izlerken ilk gördüğümde tepkim anaa Darth Maul'un mavisini yapmışlar olmuştu :D

latest

yani tip olarak andırıyoarlar evet ama ne bileyim white kingin peşinden kitleleri sürüklyecek bi karizması var adam birkere liberal demokrat takılıyor pataküte iş yapmıyor hani yazarlar katakulleye getirmezlerse dizinin son sezonun son bölümünün finalinde kalisi ile evlenip dünyayı birlikte yönetmesini bekliyorum. aranızda öyle şey olur mu ya diyen de olmaz. adam king bikere yapar.
maula gelirsek ışın kılıcıyla vın vın vın iki arzı endam sonra kafa üstü çakılma.
fark var.

İyide o zaman bran neden bilmiyordu neler olacağını ? Sevmiyorum bu geçmiş-gelecek işlerini :D

Bran yaşamamıştı o anı. Hodor ise yaşamıştı :D E garibim Hodor hodor dediği için kimseye bir haltta söyleyemedi. Bu işlerde Fringe falan iyiydi :D Fantastiğe gitmiyor bu olaylar :D Bilim Kurgu'da kalması daha iyi :D Yalnız şerefsiz tipi kayık vicdansız Bran bildiğin kurtarıcı besledi garibimin de hayatının içine etti. Bu çocuk çok tehlikeli diyeyim ben size. Daha ne pislikler yapar ne küfürler eder millet buna. Evlat olsa sevilmez kerkenez.

hodor hatırlıyor olamaz yahu tamam dil kitleniyor vs ama o karakterde bi insan daha çocuk yaşta nasıl öleceğini bile bile o yaşa kadar yaşayamaz be. tamam kurgudur vs ama okadarda değildir aklı bakımından eksiği olsada sağa sola bir çıtlatır gelecekten bişey bilse.
nebileyim doğasında olan saflığı ve korumacı bi yapısı var hepsi bu bana göre

yani tip olarak andırıyoarlar evet ama ne bileyim white kingin peşinden kitleleri sürüklyecek bi karizması var adam birkere liberal demokrat takılıyor pataküte iş yapmıyor hani yazarlar katakulleye getirmezlerse dizinin son sezonun son bölümünün finalinde kalisi ile evlenip dünyayı birlikte yönetmesini bekliyorum. aranızda öyle şey olur mu ya diyen de olmaz. adam king bikere yapar.
maula gelirsek ışın kılıcıyla vın vın vın iki arzı endam sonra kafa üstü çakılma.
fark var.

Darth Maul garibim Darth Vader'in gölgesinde kalmış bir karakter. Onu da kral yap bak nasıl karizma oluyor :D Çocuğun önünü açmadılar. O yüzden düşük profilli bir Sith olarak kaldı hafızalarda. Yalnız senin King o sarı çıyan ile evlenirse gözümden net düşer. :D

Bu sezon pek tadı, tuzu yok... Ciddi ciddi sıkmaya başladı. Her bölümde ayrı bir terane...

Bir de akgezenlerin liderin yanındaki uzun saçlı adam Benjen Stark olma ihtimali var

tumblr_inline_nonjw7Uy3H1qi4mub_540.png

Bu Akgezenler harbiden enteresan bir grup. :D

hodor hatırlıyor olamaz yahu tamam dil kitleniyor vs ama o karakterde bi insan daha çocuk yaşta nasıl öleceğini bile bile o yaşa kadar yaşayamaz be. tamam kurgudur vs ama okadarda değildir aklı bakımından eksiği olsada sağa sola bir çıtlatır gelecekten bişey bilse.
nebileyim doğasında olan saflığı ve korumacı bi yapısı var hepsi bu bana göre

Hodor'un kapıyı tutacağını biliyor olması kuvvetle muhtemel. Bran resmen ona işkence etti misyonunu verdi. İşi bitirdi. Garibim o yerde kıvranırken o travmayı sara nöbeti geçirir gibi yaşadı. Gördü olacakları yada algıladı onun gibi bir şey. Birde Jackson denen psikopatın kurgusu zaten sadizm ve çükler üzerine kurulu. Genelde iyi karakterleri gözünün yaşına bakmadan harcıyor. Çocukluğuna inmek lazım o herifin.

Darth Maul garibim Darth Vader'in gölgesinde kalmış bir karakter. Onu da kral yap bak nasıl karizma oluyor :D Çocuğun önünü açmadılar. O yüzden düşük profilli bir Sith olarak kaldı hafızalarda. Yalnız senin King o sarı çıyan ile evlenirse gözümden net düşer. :D

ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.

o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.

ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.

o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.
Yoğuşmak ile yoğuşmamak arasında gidip gelen westeros veledleri :D İyi fikir aslında :D

Geri
Üst Alt