Katilmiyorum bu Picin eline kimse su dökemez twiterda tt olmustu ben gece sabaha kadar sövmüstüm hizimi alamayayip sabah besmele yerine buna söverek kalkmistim yataktan,,
MJX9v2.jpg
[/URL][/IMG]

Bunun ömrü kısa oldu. Sezon sürekleyecek evlat olsa sevilmez karakterlere ihtiyaç var :D Buna sövmeyen bizden değildir zaten :D

Yok henüz izlemedim onu kardeşim lakin izleyeceğim sıkıntı yok :D Bu gece izlerim. Hatta Fear The Walking Dead son bölümü ile paket yapacağım öyle planladım :D

bu Fear The Walking Dead dizisi nasil ya izlenmeye degermi?? Icinde The Walking Dead geciyor diye ilk bölümü izledim ama pek etki birakmadi bende sonrada izlemedim...

Bunun ömrü kısa oldu. Sezon sürekleyecek evlat olsa sevilmez karakterlere ihtiyaç var :D Buna sövmeyen bizden değildir zaten :D
O karakterlerden biri 10-15 bölümdür piyasada yok kardeşim lakin bu sezon bir şekilde görünür artık diye tahmin ediyorum. Kim mi? İşte bu pezevenk;

walder.jpg

:D

O karakterlerden biri 10-15 bölümdür piyasada yok kardeşim lakin bu sezon bir şekilde görünür artık diye tahmin ediyorum. Kim mi? İşte bu pezevenk;

walder.jpg

:D
Ne muazzam bir tahmin, ayaga kalktim alkisladim :D

Fragmanda vardi zaten, muhtemelen red wedding benzeri bir sekilde olecek serefsiz.

Son düzenleme:
bu Fear The Walking Dead dizisi nasil ya izlenmeye degermi?? Icinde The Walking Dead geciyor diye ilk bölümü izledim ama pek etki birakmadi bende sonrada izlemedim...
İzlenir yani bir şekilde izleniyor. Henüz istediğim kıvama gelmedi ama gelecek diye ümit ediyorum. Çok büyük bir beklenti ile izleme tabi :)

Fear izlenecek gibi degil, biraktim 3 hafta once.

Ne muazzam bir tahmin, ayaga kalktim alkisladim :D

Fragmanda vardi zaten, muhtemelen red wedding benzeri bir sekilde olecek serefsiz.
Evet yav fragmanda vardı doğru diyorsun kardeşim unutmuşum :D Çok kısa gözüktü aklımda kalmamış. Büyük ihtimalle dediğin gibi olacak. Hatta Bran'in yolculuğunda bir hikaye anlatmıştı sığındıkları bir mekanda ve mekanda geçen korkunç bir hikayeydi. Orada zaten kendi evinde misafir ettiği birine zarar verenler tanrılar tarafından lanetlenir ve manidar bir şekilde ölürler gibisinden bir şeyler konuşulmuştu. O yüzden Walder Frey karakterini de fena bir ölümün beklediğini tahmin ediyorum. Lakin karakteri canlandıran David Bradley'nin oyunculuğuna laf yok :D Hakkını verdi şu ana kadar.

Zaten 3 karakter var ki ölümleri kolay olursa senaristler topa tutulur :D Cersei Lannister, Walder Frey, Ramsay Bolton.

Hodor´un ölümü üzdü :(

+

Sansa hanimin, Lord Baelish bey efendiye yaptigi vefasizligi da bir kenera yazdim. Ayip...

Son düzenleme:
Gelecek bölümde Blackfishi görürüz, Cathelynin kardeşi Edmure Tully de görürüz.

Sansa, Jon ve yabaniler ile bir olup Remzi reys ve Freye karşı savaşacaklar diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Su Arya-yüzsüz olayindan bıkan tek ben miyim? Uzattikca uzatiyorlar her bolum ayni seyler yeter be kardesim.

Geri
Üst Alt