Daha önce ölenlerde tip olarak benziyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca Wun Wun, Kış Tepesi'nde öldü duvarın ötesinde değil, dediğin gibiyse bu kadar büyük açık veremez diye düşünüyorum.

Bence sadece benzerlik. Belli olur önümüzdeki bölümlerde.
Valla bence dizi zıvanadan çıktı, ipin ucunu kaçırdılar bu da onların en net göstergelerinden biri. Eskiden sahnede bulunan mumun bile bir manası ve planı olurdu şimdi böyle faiş bir hata oluyor daha da sıvamadan bitirmeleri kendileri adına artı olacak gibi zaten. Benim o devin o dev olduğu konusunda en ufak şüphem yok aksi içinde en ufak bir iddia yok ha umarım yanılırım ama bu konuya tekrar değinileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Valla bence dizi zıvanadan çıktı, ipin ucunu kaçırdılar bu da onların en net göstergelerinden biri. Eskiden sahnede bulunan mumun bile bir manası ve planı olurdu şimdi böyle faiş bir hata oluyor daha da sıvamadan bitirmeleri kendileri adına artı olacak gibi zaten. Benim o devin o dev olduğu konusunda en ufak şüphem yok aksi içinde en ufak bir iddia yok ha umarım yanılırım ama bu konuya tekrar değinileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Wun wun değil o bilader

Bir şey sormak istiyorum. Kimse konuşmadı saırım üzerinde en azından ben görmedim.

Şimdi bu Ramsey ile savaşında Snow'a yardım eden devi ilk bölümde Ak Gezenlerin ordusunda gördük ama Snow herkesi öldükten sonra yakarken dev gibi küçük bir detayı nasıl atladı hadi atladı diyelim onların ordusuna nasıl dahil oldu kafamda deli sorular?

yabanlar kaleye saldırırken kale kapısında ölen dev vardı.işte o ak gezenlere katılan.wun wun reis yakıldı kül oldu gitti

dev deve benzer yahu normaldir

yalnız hodor reisi de diriltmiş olabilir night king.bakalım olacak mı böyle bir şey.

O dev konusu benimde kafamı karıştırmıştı, muhtemelen ekranda gördüğümüz devlerle alakası yok o üç devin, çünkü WW'ların yaş gibi bir problemi yok belkide binlerce yıl yaşında o devler.

İnsanlar tartışsın etsin diye göstermiş olabilirler belki o wun wun'a benzeyen devi. Uğur'un bahsettiği gibi bir mantık hatası olduğunu zannetmiyorum, eğer o kadar bariz bir hata yapmışlarsa yuh.

Edit. Senin yazacağın yazıya sokalayan Mehmet.

Son düzenleme:
Biri Arif Çelik 'i durdursun çok seri spoiler veriyor, o sızan senaryoyu kasıtlı olarak okumayan insanlar var. Ayrıca fotoğraflarda spoiler olabiliyor dikkat etmek lazım :D 1 sene bekleyen insanlar var neticede.

Biri @Arif Çelik 'i durdursun çok seri spoiler veriyor, o sızan senaryoyu kasıtlı olarak okumayan insanlar var. Ayrıca fotoğraflarda spoiler olabiliyor dikkat etmek lazım :D 1 sene bekleyen insanlar var neticede.

yorumlara spoiler yazısı koydum.isteyen bakmaz.o sızdırılan senaryoya bende inanmamıştım ama ilk 2 bölüm tamda adamların dediği gibi çıktı.

arya ile kurdunun muhabetine değinen hiç bi yazı görmedim yav. kurt cidden onun kurdumuydu neden trip atıp gitti
ya da o kurt aryanın değil miydi?

arya muhteşem bi karakter

yorumlara spoiler yazısı koydum.isteyen bakmaz.o sızdırılan senaryoya bende inanmamıştım ama ilk 2 bölüm tamda adamların dediği gibi çıktı.

Night king'li fotoğraf paylaşmışsın ya onu demiştim yav. O da spoiler sayılır malum öldürecek night king o ejderhayı ve üstüne binecek... Bende inanmamıştım ilk okuduğumda ama ilk bölüm bire bir çıkınca doğru olduğu ortaya çıktı. Allahtan sadece ana hatları sızmış, bölümleri izlerken sızan senaryoda olmayan şeyler görüyoruz.

arya ile kurdunun muhabetine değinen hiç bi yazı görmedim yav. kurt cidden onun kurdumuydu neden trip atıp gitti

Arya winterfell'den ayrıldıktan sonra büyük bir değişim geçirdi malumun, sen o değilsin derken sende benim gibi artık o eski kız/kurt değilsin demek istedi sanırım. Yani ben öyle anladım.

Ben spoiler vermeyi bilmiyorum maalesef. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlar var ise okumasınlar işte genel dan dun yazıyorum. Ben de anlam veremedim o sahneye ama o kurt o veya değil orasından ziyade Arya kendi adına bir aydınlanma yaşadı gibi ve yolunu değiştirecek sanırım bu travmatik karşılaşmadan sonra. Bu sen değilsin derken kendisinin çok değişmiş olduğunu ve kurdunun bile onu kabul etmez iken ailesinin de kalanları yani onun kabul etmeyeceğini veya artık onların tanıdığı kişi olmadığını düşünerek gitmekten vazgeçebilir gibi.

Arya açık ara en toshacklı Stark. Starkların en hoşuma giden mevzusu kurtlardı ama hepsi öldü kurtların.

Düello sahnesi istiyor ve bekliyorum. En güzel sahneler sağlam adamların dövüş sahneleri. Savaştan çok onlar ilgimi çekiyor. Red Viper - Clagene gibi.

Night king'li fotoğraf paylaşmışsın ya onu demiştim yav. O da spoiler sayılır malum öldürecek night king o ejderhayı ve üstüne binecek... Bende inanmamıştım ilk okuduğumda ama ilk bölüm bire bir çıkınca doğru olduğu ortaya çıktı. Allahtan sadece ana hatları sızmış, bölümleri izlerken sızan senaryoda olmayan şeyler görüyoruz.

o fotoğraf fan made.adamın biri kendince yapmış.

tatmin edici cevaplar için çok teşşeküürler beyler :005:
aryanın değişimini hesap edemedim o karşılaşmada.
ayrıca aryanın ağzından kurdun kendi adını duyduğu an verdiği o anlık tepki çok hoştu :D

O kurt Nymeria mıydı değil miydi anlayamayanlar için açıklayayım, o kurt Nymeria'ydı.

Arya Nymeria'ya "that's not you" derken ilk sezonda hatırlarsanız Arya kılıç eğitimine başlamadan önce bir ara babası yani Ned ile yalnız kalmıştı, sanırım King's Landing'deydi. Ned, işte ileride leydi olacaksın bir prensle, lordla falan evleneceksin gibi bir konuşma yapmıştı ve Arya sonunda "that's not me" demişti. Hani benim kişiliğim böyle biri olmama izin vermez anlamında. Nymeria da Arya gibi böyle özgür yaşamayı seven, artık vahşi hayatın parçası olmuş bir kurt. Sana benimle gel diyorum ama, sen böyle bir kişiliğe sahip değilsin ki anlamında öyle diyor ve aynı zamanda bu ilk sezondaki olaya gönderme yapıyor. Hatta bundan gurur duyar gibi yüzünde hafif bir sırıtış beliriyor.

Diziyi izlerken büyük bir keyif duyuyorum.. Hani deseler ki gel sana bir rol verelim, kimlerden olmak isterin diye benim tercihim, lekesizler olurdu..

Kendimi, tüm benliğim ile bir lekesiz olarak hissediyorum..

Geri
Üst Alt