Bu diziye kendimi fazla kaptırmışım arkadaşlar bugünden itibaren izlememeyi düşünüyorum..
4 gün önce Popeyestan terbiyesiz bir tavuk menüsü söylemiştim, fazla mı şipariş ettim yoksa kola mı kesti bilinmez. Menüyü tam olarak bitiremedim ve dün gece kalanları yemiştim.
Gece gıda zehirlenmesi yaşadığımı düşünüyorum çünkü saat 7 de işe gitmem gerekirken, 9'da uyandım.. Terle içinde su gibi olmuştum, hemen mutfağa koşup dolaptan buz gibi bir sprite içtim.. Sonra bana ne olduğunu düşünmeye başladım sprite mı yudumlarken ve rüyamı anımsamaya başlamıştım..
Rüyamda bayatlamış tavuğun verdiği rahatsızlık ile bir yerde yığılmış, baygın şekilde yattığımı gördüm.. Başımda ise küçük bir kıza lütfen beni bu halde bırakma çek bıçağı öldür diyordum..
Hem rüyamı düşünüm, hemde sprite içmek zor olduğu için içerken soğuk damlalar ağzımın kenarından boynuma akmaya başladığını farkettim.
İrkilmiştim bu bir rüya mıydı yoksa gerçek mi sonrasında GOT da o sahneyi kendimce içselleştirdiğimi farkettim..
Evet beyler gıda zehirlenmesinden dolayı, bedenimi kaldıramamışım. Kendimi yaralı hound olarak görüp, aryadan bu acıma son vermesi için yalvardığımı görmüştüm..
Sonuç olarak eğer GOT hayranı olmasaydım bu rüyayı görmezdim ve kalkar acile giderdim ama ben aptalca orada öylece yattım..
Peki arya ne mi yaptı? çekip gitti..