Demirbank'ın personeli olan puştun söylemlerinden paranın onların eline geçmeyeceğini anlamıştım az çok da ejderha Lannisterları şey yaptı attı resmen. Ejderhaya mızrak fırlatan o aleti erkenden görmesi iyi oldu DT'nin. Ejderhaya bir şey olmaz umarım. Bu arada Arya baya baya karşı koydu Brienne Tart'a.

Yalnız çok iyi bölümdü be.

Dizi güzel gidiyo yalnız kimilerinin hoşuna gitse de kendimce beğenmediğim bi yönü söylemek isterim. Eskiden süpriz kayıplar çok olurdu dizide. Ned, Rob, Jofrey, Obreyn, Tywin, Snow(dirilse de ölümü şok etmişti).. Şu an kayıp yine oluyo ama genelde az çok beklenen karakterler. Her ne kadar bi çoğu üzücü kayıplar olsa da son bir yıldır dizinin iskelet kadrosu bi şekilde hayatta kalmayı başarıyo gibi geliyo bana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ejderhanın yaktığı vagonlar altın vagonu muydu yoksa altınlar çoktan kings landinge ulaştı mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekran görüntüsü_2017-08-07_14-48-09.webp

Bu sahneyi aşırmışlar resmen. Charizard da yiğit elemandı. Yavşak Ash'ın ağzına sıçmasını takdirle izlemişimdir.

Tyrion kardeşini gördüğü sahne acıklı idi. Her ne kadar baba ve ablasindan nefret etse de Jaimeyi her zaman sevmiştir. Bu işleri karıştırabilir.

Yüksek çözünürlük versiyonunu beklememiştim de beklesem iyi olurmuş diziyi izlememişim resmen :D

Bu ejderhanın yaktığı vagonlar altın vagonu muydu yoksa altınlar çoktan kings landinge ulaştı mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok önemli soru renkdaş. Kingslandinge yolda dedi sanurım en son Sam im babası sanki. O altınları Danny alırsa, Demirbankın Cersei'e atacağı bozuk ile beraber savaşı Dany kazanır.

Ben ilk sezondan beri Cersei ciyim o ayrı..

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirbank'ın personeli olan puştun söylemlerinden paranın onların eline geçmeyeceğini anlamıştım az çok da ejderha Lannisterları şey yaptı attı resmen. Ejderhaya mızrak fırlatan o aleti erkenden görmesi iyi oldu DT'nin. Ejderhaya bir şey olmaz umarım. Bu arada Arya baya baya karşı koydu Brienne Tart'a.

Yalnız çok iyi bölümdü be.
Aynen..

Arya ile brien nin karşı dövüşü biraz abartı olmuş bence. Size, kılıç ve teknik farkı çok fazla.

Samurai ile Ninja kapışması gibi. Karşı karşıya Samurai alır her defasında.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt