Bu efsane bölümü 1080p izlemekte ayrı bir keyifti. Yeni bölüm izlermiş gibi izledim vallahi :D

Haydaa önemli birşey değil bu arada spoiler vermedim 3. Bölüm üzerine yorumum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah üstad ben farklı algıladım kusuruma bakma. İçime su serptin

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6XBzm0.jpg

Işıklar içinde uyu westerosun başkomutanı. :rose:

Bence khalesi , jon ve cersei birlik olacaklar ve tek dusmanla mucadele edecekler. Little fingers de bu sezon olecegini dusunuyorum. Ejdarha ins. olmemistir, boyle olmesi cok sacma olurdu

Dostum yeni dunya duzeni kurulacak.. Oyle yada boyle bu dizi, basladigi duzende bitmeyecek.

Demirbank yikilacak Jon, kandan savastan beslenen hic bir olusuma izin vermez..

Aslinda Bravos su an got dünyasinin en merhametli ve özgür sehri, bravosu kuran insanlar eskiden kölelermis. Demirbanka bravosa ne iyise onu yapiyor, cersei, dany filan yesin birbirlerini onlar karli cikiyorsa problem yok , ve bence mantikli. Yeni dünya düzeni filanda kurulmuyor, Jon, Dany ,Cersei, Nightking dahil hepsi Westeros icin savasiyor,Bravosun s* degil affedersen :hat:

Aslinda Bravos su an got dünyasinin en merhametli ve özgür sehri, bravosu kuran insanlar eskiden kölelermis. Demirbanka bravosa ne iyise onu yapiyor, cersei, dany filan yesin birbirlerini onlar karli cikiyorsa problem yok , ve bence mantikli. Yeni dünya düzeni filanda kurulmuyor, Jon, Dany ,Cersei, Nightking dahil hepsi Westeros icin savasiyor,bravosun s* degil affedersen :hat:
Ne diyorsun ya neyse daha 3.sezondayim gelince konusuruz

Aslinda Bravos su an got dünyasinin en merhametli ve özgür sehri, bravosu kuran insanlar eskiden kölelermis. Demirbanka bravosa ne iyise onu yapiyor, cersei, dany filan yesin birbirlerini onlar karli cikiyorsa problem yok , ve bence mantikli. Yeni dünya düzeni filanda kurulmuyor, Jon, Dany ,Cersei, Nightking dahil hepsi Westeros icin savasiyor,Bravosun s* degil affedersen :hat:

Baelish Braavoslu diyorlar.

Geri
Üst Alt