- 1 Ağustos 2009
- 47.060
- 49.370
- 4.878
kaliteden ödün vermeden pazartesiyi bekleyelim dedikUlan bölüm geçen cuma falan çıktı spoilerı mı kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaliteden ödün vermeden pazartesiyi bekleyelim dedikUlan bölüm geçen cuma falan çıktı spoilerı mı kaldı
kaliteden ödün vermeden pazartesiyi bekleyelim dedik
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah üstad ben farklı algıladım kusuruma bakma. İçime su serptinHaydaa önemli birşey değil bu arada spoiler vermedim 3. Bölüm üzerine yorumum
Ya ulan ahahahahahh :asd22:
Çok önemli soru renkdaş. Kingslandinge yolda dedi sanurım en son Sam im babası sanki. O altınları Danny alırsa, Demirbankın Cersei'e atacağı bozuk ile beraber savaşı Dany kazanır.
Ben ilk sezondan beri Cersei ciyim o ayrı..
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jamie nin kunandanlarından biri bron, diğeri olan Tully, Sam'in babası renktaş.sam'in babası da mı var bu işlerin içinde.
Ok zehirliyse ejderha gg
Cersie demirbank uyelerini birbir oldurecektir..
Dostum yeni dunya duzeni kurulacak.. Oyle yada boyle bu dizi, basladigi duzende bitmeyecek.o olursa cersain icinden gecer ama demirbank (Bravos)
Dostum yeni dunya duzeni kurulacak.. Oyle yada boyle bu dizi, basladigi duzende bitmeyecek.
Demirbank yikilacak Jon, kandan savastan beslenen hic bir olusuma izin vermez..

Ne diyorsun ya neyse daha 3.sezondayim gelince konusuruzAslinda Bravos su an got dünyasinin en merhametli ve özgür sehri, bravosu kuran insanlar eskiden kölelermis. Demirbanka bravosa ne iyise onu yapiyor, cersei, dany filan yesin birbirlerini onlar karli cikiyorsa problem yok , ve bence mantikli. Yeni dünya düzeni filanda kurulmuyor, Jon, Dany ,Cersei, Nightking dahil hepsi Westeros icin savasiyor,bravosun s* degil affedersen![]()
Aslinda Bravos su an got dünyasinin en merhametli ve özgür sehri, bravosu kuran insanlar eskiden kölelermis. Demirbanka bravosa ne iyise onu yapiyor, cersei, dany filan yesin birbirlerini onlar karli cikiyorsa problem yok , ve bence mantikli. Yeni dünya düzeni filanda kurulmuyor, Jon, Dany ,Cersei, Nightking dahil hepsi Westeros icin savasiyor,Bravosun s* degil affedersen
Cersie demirbank uyelerini birbir oldurecektir..
Baelish Braavoslu diyorlar.