- 23 Ocak 2019
- 22.161
- 28.631
- 2.183
The Last Stand: Aftermath'e bir şans vermelisiniz. Gerçekten de başarılı bir yapım. İlk çıktığında 20 saat civarı oynamıştımAras ciddi olamazsın bunlar ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Last Stand: Aftermath'e bir şans vermelisiniz. Gerçekten de başarılı bir yapım. İlk çıktığında 20 saat civarı oynamıştımAras ciddi olamazsın bunlar ne?
bedava oyun verıyorlarAntin kuntin oyunlar yapan şirketleri kınıyorum
Oyun yapanlara tepki veriyorum Recep. İcardi nin peşini bırakmazsan sana musallat olacağımbedava oyun verıyorlar
niye avukatımısınOyun yapanlara tepki veriyorum Recep. İcardi nin peşini bırakmazsan sana musallat olacağım
o seni ilgilendirmez. konuyu saptırmayalımniye avukatımısın
Oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Yeni oyundan çıkıyor yakında, mutlaka şans ver ama oyunun mekanikleri neredeyse simülasyon denilecek düzeyde. Ağır bir aksiyon-combat sistemi var. Sabret ve muhteşem bir maceranın tadını çıkart derim.
hadi ya hadio seni ilgilendirmez. konuyu saptırmayalım
cok agır ustaOynadığım en iyi oyunlardan birisi. Yeni oyundan çıkıyor yakında, mutlaka şans ver ama oyunun mekanikleri neredeyse simülasyon denilecek düzeyde. Ağır bir aksiyon-combat sistemi var. Sabret ve muhteşem bir maceranın tadını çıkart derim.
bana bi oyun öner rengımOynadığım en iyi oyunlardan birisi. Yeni oyundan çıkıyor yakında, mutlaka şans ver ama oyunun mekanikleri neredeyse simülasyon denilecek düzeyde. Ağır bir aksiyon-combat sistemi var. Sabret ve muhteşem bir maceranın tadını çıkart derim.
Eski demezsen The Guild serisi var, 3. oyun hala oynanabilir ♥bana bi oyun öner rengım
oyunda loot sistemı falan olsun eşya satalım para kasalım level kasalım falan
tatava yapma git izlehadi ya hadi
cl macımız var ona bakacagım
Onur hadii abi ya daha ne kadar ucuz olabilir kimafia definitive edition kaçırılmaz demin su aldım daha pahalıydı
iyi mi alınır mı3 Mafia oyunun da DE sürümlerinin olduğu paket yine 93,50₺. Diğerlerini de almak isterseniz o paketi almak daha mantıklı