gog, steam, microsoft store, ubisoft, ea play ve tabi epic games heralde tüm bu platformlarda 500e yakın oyunum vardır. hala da ayda 2-3 tane oyun alıyorum resmen hastalık gibi birşey çoğunu kurmamışımdır bile
Aileye hoş geldin :asd:

Bu arada bunların takibini yapıp tek bir yerde toplayabilmek için GOG Galaxy hariç 1-2 işlevsel 3. parti app var. Onlara bir bak istersen

Aileye hoş geldin :asd:

Bu arada bunların takibini yapıp tek bir yerde toplayabilmek için GOG Galaxy hariç 1-2 işlevsel 3. parti app var. Onlara bir bak istersen
güvenilir bir uygulama varsa çok işime yarar. bazen aynı oyunu satın alıp aa varmış zaten diye gerizekalı gibi ekrana bakıyorum

DE sürüm olunca farkı ne

DE sürümü Mafia 2 ve 3 için remastered sürümler. Görsel olarak biraz daha yenilenmiş halleri ama Mafia 1 için tamamen Remake sürüm, yani yeniden yapıldı oyun.

güvenilir bir uygulama varsa çok işime yarar. bazen aynı oyunu satın alıp aa varmış zaten diye gerizekalı gibi ekrana bakıyorum

Playnite ve Heroic var. GOG'un GOG Galaxy uygulaması var dediğim gibi ama diğer ikisi daha iyi bir düzenleyici. Bunları araştırıp hoşuna gideni deneyebilirsin. Bana GOG Galaxy yetiyor açıkçası.

Sanki burada paylaşıldı diye hatırlıyorum ama paylaşmaya değer de bir yanı yok. Zaten tamamen ücretsiz oldu artık ve Arena Breakout gibi ücretsiz oyunlar varken buna pek bakan olmayacaktır

gog, steam, microsoft store, ubisoft, ea play ve tabi epic games heralde tüm bu platformlarda 500e yakın oyunum vardır. hala da ayda 2-3 tane oyun alıyorum resmen hastalık gibi birşey çoğunu kurmamışımdır bile
Bu arada GamePass kütüphanem hariç 2000+ vardır benim de :asd:

@Aras Şimşek

Reis böyle bir oyun oynanabilir 5 kişi güzelmiş

İlk oyunun da co-op modu vardı. İlk oyun bundan çok ama çok daha güzel bence. Ama ne olursa olsun güzel bir ekibin varsa co-op her oyundan tat alabiliyorsun. Ben bu Town of Salem gibi oyunları da çok seviyorum ama oynayacak ekip yok artık 😄

Geri
Üst Alt