Aras Şimşek
Büyük Kaptan
Bu fiyata bu sektörde alabileceğin en iyi yapımlardan ikisini barındırıyor paket, kesinlikle değer.iyi mi alınır mı
Bu fiyata bu sektörde alabileceğin en iyi yapımlardan ikisini barındırıyor paket, kesinlikle değer.iyi mi alınır mı
sonunda oynadın mı reis 3-4 ayda bir başlasam mı diyordun damafyayı aldım burda görüp hakketen iyi oyun mafya 1.
Aileye hoş geldingog, steam, microsoft store, ubisoft, ea play ve tabi epic games heralde tüm bu platformlarda 500e yakın oyunum vardır. hala da ayda 2-3 tane oyun alıyorum resmen hastalık gibi birşey çoğunu kurmamışımdır bile
DE sürüm olunca farkı neBu fiyata bu sektörde alabileceğin en iyi yapımlardan ikisini barındırıyor paket, kesinlikle değer.
güvenilir bir uygulama varsa çok işime yarar. bazen aynı oyunu satın alıp aa varmış zaten diye gerizekalı gibi ekrana bakıyorumAileye hoş geldin
Bu arada bunların takibini yapıp tek bir yerde toplayabilmek için GOG Galaxy hariç 1-2 işlevsel 3. parti app var. Onlara bir bak istersen
sonunda oynadın mı reis 3-4 ayda bir başlasam mı diyordun da![]()
öyle gözüküyor kusura bakma iyi forumlarrbaşkasıynan karıştırdınız heis
Senaryo müthiş.mafyayı aldım burda görüp hakketen iyi oyun mafya 1.
Senaryo müthiş.
koleksiyonergog, steam, microsoft store, ubisoft, ea play ve tabi epic games heralde tüm bu platformlarda 500e yakın oyunum vardır. hala da ayda 2-3 tane oyun alıyorum resmen hastalık gibi birşey çoğunu kurmamışımdır bile
DE sürüm olunca farkı ne
güvenilir bir uygulama varsa çok işime yarar. bazen aynı oyunu satın alıp aa varmış zaten diye gerizekalı gibi ekrana bakıyorum
Bu arada GamePass kütüphanem hariç 2000+ vardır benim degog, steam, microsoft store, ubisoft, ea play ve tabi epic games heralde tüm bu platformlarda 500e yakın oyunum vardır. hala da ayda 2-3 tane oyun alıyorum resmen hastalık gibi birşey çoğunu kurmamışımdır bile