3000 kisi vardı suan 171 sıradayımSunucular klasik bayağı sıkıntılıymış. Beklemekte fayda var
3000 kisi vardı suan 171 sıradayımSunucular klasik bayağı sıkıntılıymış. Beklemekte fayda var
#konsantrasyon
#konsantrasyon
#maçageçelim
bu ne lan stim adam ol gerekirse seni satın alıp kapatırız.
Lisans satın alma olayı kütüphanedeki atıyorum rdr2, gta, fifa veya ubisoft oyunları gibi kendi uygulama magazası olanlar için geçerli değildir bence.
Çünkü steamden veya epicten satin almis bile olsam ilgili oyunun kendi kütüphanesinde görebiliyorum.
Hocam bu bizi üzer ben oyun satın aldigimi saniyordum. Kimse bana kirala demedi hepsi satin al butonu vasitasiyla gerceklestiBu zaten kurulduğu günden beri böyle. Sadece Steam'de değil GOG hariç diğer tüm marketlerde de böyle. Kullanıcı sözleşmelerinde yıllardır bulunan bir şey. Oyunların kullanım haklarını satın alıyoruz, aldığımız istemci varlığını sürdürdüğü sürece ömürlük kiralıyoruz bir noktada. Eğer DRM Free oyun istiyorsanız GOG'a yönelmelisiniz.
@Doruk Ata TANRIVERDİ Aynı durum Rockstar Launcher için de geçerli, orada da hesabına tanımlı bir şekilde DRM korumalı kullanım hakkını alıyorsun. Kütüphanede görüp görmemen bu durumu değiştirmiyor. Hatta gidip bu oyunların kendi istemcilerinden satın aldığında da durum bu. Bu mağazalar kurulduğu günden beri böyle. Muhtemelen Steam tarafında yasal bir açık bulundu, onu kapatmak için artık bu şekilde bildirecek, yoksa yeni bir gelişme yok
Bu istemcileri kullanmaya başlarken kabul ettiğimiz kullanıcı sözleşmelerinde mevcut maalesef kullanım hakkını satın alma mevzusu. 🫂Hocam bu bizi üzer ben oyun satın aldigimi saniyordum. Kimse bana kirala demedi hepsi satin al butonu vasitasiyla gerceklesti