Aras buraya
Üçlük çektir epice
Konsol tarafına 2 senedir çok uzağım. Geçen sene de zaten konsolu sattım. Konsol tarafında platformları bilmiyorum maalesefbu konsol oyun hakkında fikrin ne ? @Aras Şimşek inanılmaz kazık değil mi ?
Konsol tarafına 2 senedir çok uzağım. Geçen sene de zaten konsolu sattım. Konsol tarafında platformları bilmiyorum maalesef
Konsolun rahatlığı ayrı. Yoğun tempoda çalışan birisi için konsol hala büyük konfor sağlıyor ama PC tarafı özellikle de Sony'nin exc. konusunda fikir değiştirmesinden sonra bana fazlasıyla yetiyorPileysteyşın oynayanlar velettir demek istediğin anlamı çıkardım bu cümlelerden
Konsol tarafına 2 senedir çok uzağım. Geçen sene de zaten konsolu sattım. Konsol tarafında platformları bilmiyorum maalesef
Konsol + PC tarafında 2000+ oyunluk kütüphanem var, oyun olan her yer benimdirEpic gamesin adamı olduğun ayyuka çıktı, feramuz haklı çıktı
Konsol + PC tarafında 2000+ oyunluk kütüphanem var, oyun olan her yer benimdir
İşin şakası bir yana konsol özel oyunlardan vazgeçen Sony sonuçta, durduk yere masraf yapmanın anlamı yoktu. Yolunacak kaz arayan Sony düzelmediği sürece de hiçbir konsoluna para vermem.
Benim için oyun dünyasında aldığım keyif anlamında nirvana Divinity Original Sin II ve Baldur's Gate III ama teknik, görsel ve oynanış anlamında genel kitle odaklı bakarsak RDR2 kalibresinde şimdilik full paket bir oyun yok bence.rdr2den iyi oyun varmı @Aras Şimşek ?
Epic gamesin adamı olduğun ayyuka çıktı, feramuz haklı çıktı
Benim için oyun dünyasında aldığım keyif anlamında nirvana Divinity Original Sin II ve Baldur's Gate III
Ben genel olarak Turn-Based sisteminden keyif alan biriyim ama özellikle Divinity'nin sistemi çok hoşuma gidiyordu, combat tarafında çeşitliliği çok. Bana 120 saatlik sanki tek çekim gibi bir içerik sunan bir oyundu Divinity, co-op sistemiyle birlikte tüm o yolculuğu yakın arkadaşımla oynamak ve bunu combat sisteminden hikayenin sunumuna kadar her yerine çok güzel yedirmiş olmaları benim aldığım zevki zaten 3'e 5'e katladı. Turn-Based gözünüzü korkutuyor ama bu oyunları da oynamak istiyorsanız bir arkadaşınızla başlamanızı tavsiye ederim. İki oyunda da co-op oynadığınızda turn-based combatlar aşırı keyifli bir hale geliyor.mesajı görmemişim, merak ettim bu oyunları senin için nirvana yapan nedir heis, turn based combatten bu kadar keyif almak mümkün mü?
yaşam biçimiBirakin pilaystationine cocuk musunuz yaw
PC masterrace varken, pilaystation ne