Game Pass, PS Plus, Epic Games İndirim Duyuru Başlığı - Sayfa 126 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Aras buraya
Üçlük çektir epice
osimhen-galatasaray.gif

mesajı görmemişim, merak ettim bu oyunları senin için nirvana yapan nedir heis, turn based combatten bu kadar keyif almak mümkün mü?
Ben genel olarak Turn-Based sisteminden keyif alan biriyim ama özellikle Divinity'nin sistemi çok hoşuma gidiyordu, combat tarafında çeşitliliği çok. Bana 120 saatlik sanki tek çekim gibi bir içerik sunan bir oyundu Divinity, co-op sistemiyle birlikte tüm o yolculuğu yakın arkadaşımla oynamak ve bunu combat sisteminden hikayenin sunumuna kadar her yerine çok güzel yedirmiş olmaları benim aldığım zevki zaten 3'e 5'e katladı. Turn-Based gözünüzü korkutuyor ama bu oyunları da oynamak istiyorsanız bir arkadaşınızla başlamanızı tavsiye ederim. İki oyunda da co-op oynadığınızda turn-based combatlar aşırı keyifli bir hale geliyor.

Divinity'nin o evreninde belirli görevler üzerinden ilerlemene rağmen seni özgür hissettiren ve keşfe çıkma isteğini tetikleyen yapısı, seçimlerinin ilerlediğin yol üzerinde etkisi, rastgele gelişen olayları senin tesadüfen keşfetmen ve bir anda bambaşka bir hikayenin, diyaloğun ortasında kendini bulman gibi gibi içine çeken sayısız unsur barındırması benim için eşsiz kılıyor bu oyunu. Kendi oluşturduğun amacını oynanışta uygulayıp tüm oyunu ona göre oynayabiliyorsun. Baldur's Gate III zaten bunun da üzerine koyarak geliştirdiği bir altyapıdan ilerledi, muhteşem bir içerik barındırıyor. İki oyunun da en güzel yani bir rpgnin barındırmasını istediğiniz hemen hemen her şeyi içinde barındırıyor olması. Larian bambaşka bir seviyeye çıkarttı bu işi

Üst Alt