Şu an TR para biriminden oyun alabileceğimiz platformlar neler?
birde nintendo oyunlarını oynayabileceğimi sağlam bir emulator önerebilir misinz?
birde nintendo oyunlarını oynayabileceğimi sağlam bir emulator önerebilir misinz?
Genel olarak Tower Defense istiyorsan PC için bayağı oyun var o türde, çeşit çeşit. FPS bile var TD türündekingdom rush tarzı türkiş oyun var mı
yokkingdom rush tarzı türkiş oyun var mı
Left 4 Dead vb. oyunlara benzeyen yapısıyla arkadaşlarını da yanına alıp oynayabildiğin Hack n Slash diyebileceğim keyifli bir oyun. Şimdi PVP modu ekleniyor, fiyatı da mevcut fiyatlandırmaya göre çok çok iyi. Kütüphanenizde yoksa ekleyin dursun, bu fiyata kaçırmayın.bune renkatş
arkadaşım yokLeft 4 Dead vb. oyunlara benzeyen yapısıyla arkadaşlarını da yanına alıp oynayabildiğin Hack n Slash diyebileceğim keyifli bir oyun. Şimdi PVP modu ekleniyor, fiyatı da mevcut fiyatlandırmaya göre çok çok iyi. Kütüphanenizde yoksa ekleyin dursun, bu fiyata kaçırmayın.
Solo da oynanıyor ♥arkadaşım yok
önerir misin dostum illa tek tek yazak mıGenel olarak Tower Defense istiyorsan PC için bayağı oyun var o türde, çeşit çeşit. FPS bile var TD türünde
önerir misin dostum illa tek tek yazak mı
Mükemmel ve Türkçe yaması vardı doğru hatırlıyorsam;
They are Billions gibi bu da birkaç türü birleştiren çok güzel bir yapım;
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar
yokPS5 için oyun önerileri isterük
Susturucu silah ile gizlice operasyon yapmak istiyorum RDR2’den sonra.