Bir rivayete gorede arc raiders free to play olacakmis ama hic sanmiyorum

Humankind gelmiş turn based strateji seviyorsan denenir

Kütüphanede aslında iyi oyunlar var ama bu aylık verilenlerle kataloga eklenenler genelde hep kötü

Son 6 ayda God of War ile Hogwarts kalbur üstü koyulan oyunlardı sadece.

Kart oyunu koydular mesela iyi ama Dave the Diverda hali hazırda olan bir mini oyun yani bir numarası yok

Bir de indirime giren de çok az giriyor
Humankind i PC de oynamıştım pek sarmamıştı.
God of War ı oynadım. Hogwarts pek sevemedim. Şu oyun gelmişti 2 ay önce mi ne baya yoklukta gider bi oyun
header.jpg

Turn based Xcom ve Phoneix Point tarzı olanlar hoşuma gidiyor. En son 2024 kasım mı yılbaşı mı ne indirimleri güzeldi.

Humankind i PC de oynamıştım pek sarmamıştı.
God of War ı oynadım. Hogwarts pek sevemedim. Şu oyun gelmişti 2 ay önce mi ne baya yoklukta gider bi oyun
header.jpg

Turn based Xcom ve Phoneix Point tarzı olanlar hoşuma gidiyor. En son 2024 kasım mı yılbaşı mı ne indirimleri güzeldi.

Hogwartsı şu ara oynuyorum keyifli iyi akıyor ama oyun başı sıkıcıydı.

Sistemin nasıl renktsas merak ettim
Sli ekran kartlı sistem var sende öyle hissediyorum
TUF VG27AQML1A & 13600K & 5700XT var şu an. 5700XT'yi 5080 ile yükseltmeyi düşünüyordum ama maalesef Nvidia kas gücü anlamında tırt bir seri çıkarttığı için bizim hayaller 60X0'e kaldı

TUF VG27AQML1A & 13600K & 5700XT var şu an. 5700XT'yi 5080 ile yükseltmeyi düşünüyordum ama maalesef Nvidia kas gücü anlamında tırt bir seri çıkarttığı için bizim hayaller 60X0'e kaldı
İyi keyifler.
Yazın bitimi gibi laptopu satıp kasaya gecicem üstat. Mobil islemcide ekran kartı da sıkmaya başladı soğutmasıni stabil hale getiremiyorum bir türlü. Monitör ve geriye kalan herşey hazır zaten laptop kasa değişimi yapicam.
GTA 6ya hazırlık

İyi keyifler.
Yazın bitimi gibi laptopu satıp kasaya gecicem üstat. Mobil islemcide ekran kartı da sıkmaya başladı soğutmasıni stabil hale getiremiyorum bir türlü. Monitör ve geriye kalan herşey hazır zaten laptop kasa değişimi yapicam.
GTA 6ya hazırlık
En güzelini yapacaksın. Oyun oynayacaksan ve yerleşik hayatın varsa masaüstünden alacağın performansı hiçbir laptoptan alamazsın. Şimdiden hayırlı olsun :hat:

En güzelini yapacaksın. Oyun oynayacaksan ve yerleşik hayatın varsa masaüstünden alacağın performansı hiçbir laptoptan alamazsın. Şimdiden hayırlı olsun :hat:
Ustat çocukken sen eve oyun oynamaya çagıran bir arkadasın vardi onu anlatsana? Hani 3 vasıta değistiripte evine gitmistin, sana ps2 de oyun açmıştı sende midesine tekme vurup kosarak evren kaçmıştın.

İyi keyifler.
GTA 6ya hazırlık
Ulan senin kartlar -450000 lira değil miydi? Buna rağmen hem telefon hem bilgisayar alacaksın. Ne kolpacı adamsın ya. Utanıyorum yiğenim demeye.

Ryzen 5 5600 Rx6800 lü 2 K da oyunları ultrada oynatan sistemim var. Allah olmayanlara da versin. Ek olarak Poco F7 Pro telefonum da var. Çalışıyoruz kazanıyoruz harcıyoruz kardeşim. Var yemez değiliz çok şükür.

Ustat çocukken sen eve oyun oynamaya çagıran bir arkadasın vardi onu anlatsana? Hani 3 vasıta değistiripte evine gitmistin, sana ps2 de oyun açmıştı sende midesine tekme vurup kosarak evren kaçmıştın.
Şimdi o hikaye tam öyle değil, kıvırmayalım lütfen. Tam tersi olmasın o iş 😂

...
Vakti zamanında çocukken Doruk’la oyun oynayacak yer arıyoruz tabii. Bir gün ben Doruk’u aradım “gel bizim evde oynayalım” diye. Sağ olsun kırmadı geldi ama çocuk resmen 3 vasıta değiştirdi, dolmuş, otobüs, yürüyüş derken epey çileli bir yolculuk oldu onun için. Geldi eve, PS2’yi açtık. Heyecanlıyım tabii, çünkü nadiren biri geliyor. Oyunu başlattım (Killzone) ama biraz karmaşa oldu. Kol bozuk, CD çizik, oyun donuyor falan. Doruk’un surat düşmeye başladı ama bir şey de demiyor. Ben hâlâ hevesle oyuna dalmışım, farkında değilim çocuk neler yaşıyor içinde. Ben alışığım bunlara da Doruk ilk defa PS2 tecrübe edecek 😂

Sonra bir ara hafif tartışma gibi bir şey oldu, sağlam kolu kim alacak falan derken... Doruk bir anda kalktı, hiçbir şey demeden geldi, karnıma "tatlı sert" bir tekme attı (ulen var ya hahaha) sonra da hiç duraksamadan koşarak evden çıktı. Ciddi söylüyorum kapıdan fırlayıp merdivenleri ine ine mahallenin derinliklerine karıştı resmen. Sanki o tekmeyle sadece beni değil, mahalledeki tüm varlığını da geride bıraktı gibi. Kendisi dahil kimse bilmiyor neden öyle koşup gittiğini 😅

O günden sonra biz Doruk’un evine gider olduk hep. Çünkü orada oyun sadece oyun değildi. Arka planda senaryo yazılır, karakterin hikâyesi düşünülür, oyun başlamadan evvel atmosfer kurulur. Adeta rol yapma oyunu gibi yani. Biz de seviyoruz tabii öyle işleri.

Kısacası Doruk’un eve gelip de PS2 açınca karnıma tekme atıp evrenin derinliklerine karıştığı o gün, bizim için bir dönüm noktasıydı. Şimdi anlatınca komik geliyor ama o zaman bayağı sorun olmuştu ikimiz için de. Bu adam yüzünden PS2'nin doğru düzgün tadını çıkartamadım :sopa::asd:

Geri
Üst Alt