Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Humankind i PC de oynamıştım pek sarmamıştı.Humankind gelmiş turn based strateji seviyorsan denenir
Kütüphanede aslında iyi oyunlar var ama bu aylık verilenlerle kataloga eklenenler genelde hep kötü
Son 6 ayda God of War ile Hogwarts kalbur üstü koyulan oyunlardı sadece.
Kart oyunu koydular mesela iyi ama Dave the Diverda hali hazırda olan bir mini oyun yani bir numarası yok
Bir de indirime giren de çok az giriyor
Haziranda Heroes of Might and Magic geliyor - forumdaki aktif surem epey azalacak
Humankind i PC de oynamıştım pek sarmamıştı.
God of War ı oynadım. Hogwarts pek sevemedim. Şu oyun gelmişti 2 ay önce mi ne baya yoklukta gider bi oyun
![]()
Turn based Xcom ve Phoneix Point tarzı olanlar hoşuma gidiyor. En son 2024 kasım mı yılbaşı mı ne indirimleri güzeldi.
Sistemin nasıl renktsas merak ettimBilgisayar yoksa 2. el bir Series S + GamePass alır artan parayı da altına atarsın.![]()
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN çocukluk oyunum anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Humankind i PC de oynamıştım pek sarmamıştı.
God of War ı oynadım. Hogwarts pek sevemedim. Şu oyun gelmişti 2 ay önce mi ne baya yoklukta gider bi oyun
![]()
Turn based Xcom ve Phoneix Point tarzı olanlar hoşuma gidiyor. En son 2024 kasım mı yılbaşı mı ne indirimleri güzeldi.
Konsola çıkmıyor galibaLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN çocukluk oyunum anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Konsola çıkmıyor galiba
TUF VG27AQML1A & 13600K & 5700XT var şu an. 5700XT'yi 5080 ile yükseltmeyi düşünüyordum ama maalesef Nvidia kas gücü anlamında tırt bir seri çıkarttığı için bizim hayaller 60X0'e kaldıSistemin nasıl renktsas merak ettim
Sli ekran kartlı sistem var sende öyle hissediyorum
İyi keyifler.TUF VG27AQML1A & 13600K & 5700XT var şu an. 5700XT'yi 5080 ile yükseltmeyi düşünüyordum ama maalesef Nvidia kas gücü anlamında tırt bir seri çıkarttığı için bizim hayaller 60X0'e kaldı
En güzelini yapacaksın. Oyun oynayacaksan ve yerleşik hayatın varsa masaüstünden alacağın performansı hiçbir laptoptan alamazsın. Şimdiden hayırlı olsunİyi keyifler.
Yazın bitimi gibi laptopu satıp kasaya gecicem üstat. Mobil islemcide ekran kartı da sıkmaya başladı soğutmasıni stabil hale getiremiyorum bir türlü. Monitör ve geriye kalan herşey hazır zaten laptop kasa değişimi yapicam.
GTA 6ya hazırlık
2800 3000 bandına gelmeden 1 Gr bile almam.noldu altın düştü topladın mı
Ustat çocukken sen eve oyun oynamaya çagıran bir arkadasın vardi onu anlatsana? Hani 3 vasıta değistiripte evine gitmistin, sana ps2 de oyun açmıştı sende midesine tekme vurup kosarak evren kaçmıştın.En güzelini yapacaksın. Oyun oynayacaksan ve yerleşik hayatın varsa masaüstünden alacağın performansı hiçbir laptoptan alamazsın. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Ulan senin kartlar -450000 lira değil miydi? Buna rağmen hem telefon hem bilgisayar alacaksın. Ne kolpacı adamsın ya. Utanıyorum yiğenim demeye.İyi keyifler.
Yazın bitimi gibi laptopu satıp kasaya gecicem üstat. Mobil islemcide ekran kartı da sıkmaya başladı soğutmasıni stabil hale getiremiyorum bir türlü. Monitör ve geriye kalan herşey hazır zaten laptop kasa değişimi yapicam.
GTA 6ya hazırlık
Şimdi o hikaye tam öyle değil, kıvırmayalım lütfen. Tam tersi olmasın o işUstat çocukken sen eve oyun oynamaya çagıran bir arkadasın vardi onu anlatsana? Hani 3 vasıta değistiripte evine gitmistin, sana ps2 de oyun açmıştı sende midesine tekme vurup kosarak evren kaçmıştın.
bu memur olduktan sonra çokUlan senin kartlar -450000 lira değil miydi? Buna rağmen hem telefon hem bilgisayar alacaksın. Ne kolpacı adamsın ya. Utanıyorum yiğenim demeye.
kapatcam yazınUlan senin kartlar -450000 lira değil miydi? Buna rağmen hem telefon hem bilgisayar alacaksın. Ne kolpacı adamsın ya. Utanıyorum yiğenim demeye.
Ekiple görüşmelerimiz sürüyor, konuştuğumuz hedeflenen tarih 2033. 2038 ile başladık, pazarlıkta buralara kadar indirdik. Ele alacağımız konu hoşunuza gider mi bilmiyorum, daha fazla yerlilere (Kızılderililer) odaklı bir oyun olarak planlıyoruz.![]()