Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.073
- 70.194
- 4.918
Oyun için şahsıma methiyelerinizi dizebilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad sen kredi kartı ile mi aldın?
Evet, Microsoft alışverişlerimi sürekli KK ile yapıyorumÜstad sen kredi kartı ile mi aldın?
Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.Evet, Microsoft alışverişlerimi sürekli KK ile yapıyorum
Hediye kart sistemi nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum ama alabildin mi oyunu?Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.
eskiye döndü fiyat dostum al şimdiBenim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.
Neyse ki abimin kredi kartı ile hallettim. Buz göndereyim mi?eskiye döndü fiyat dostum al şimdi
ben aldım ucuza
puhahaha
Aynen kesin almıssındır dostumNeyse ki abimin kredi kartı ile hallettim. Buz göndereyim mi?
Ah be Recep bunlar hep TOD acısından kaynaklanıyor. Sapladılar mı 300 den?Aynen kesin almıssındır dostum
bende bi abindim benden iste bidahakine![]()
hic para ödemedım dostum bonus vermıs banka 6 k tl ordan aldımAh be Recep bunlar hep TOD acısından kaynaklanıyor. Sapladılar mı 300 den?
Tamamhic para ödemedım dostum bonus vermıs banka 6 k tl ordan aldım![]()
Beleş bizim işimiz.Hediye kart sistemi nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum ama alabildin mi oyunu?
Çıktığı gün sorunsuz oynamıştımUlan inşallah Callisto Protocol gibi çıkış yapmaz. Onu da full paket 90 liraya almıştım. Gerçi sonradan oyunu toparlayıp iyi seviyeye getirdiler. İlk çıktığı zaman zortlamaz inş.