Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Game Pass, PS Plus, Epic Games İndirim Duyuru Başlığı
Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.
Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.
Ulan inşallah Callisto Protocol gibi çıkış yapmaz. Onu da full paket 90 liraya almıştım. Gerçi sonradan oyunu toparlayıp iyi seviyeye getirdiler. Bu oyun ilk çıktığı zaman zortlamaz inş. Silent Hill 2 Remake'i yapan ekip olduğu için umutluyum.
Ulan inşallah Callisto Protocol gibi çıkış yapmaz. Onu da full paket 90 liraya almıştım. Gerçi sonradan oyunu toparlayıp iyi seviyeye getirdiler. İlk çıktığı zaman zortlamaz inş.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.