Evet, Microsoft alışverişlerimi sürekli KK ile yapıyorum
Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.

Benim banka kartı ile alamadım. Millet hediye kartı ile almış. Lakin 200 liralık hediye kartı yok. İki tane 100 liralık hediye kartı alsam siparişi geçebilir miyim? Yoksa siparişte sadece tek kod mu kullanılıyor? Daha önce hediye kartı ile alışveriş yapmadım.
Hediye kart sistemi nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum ama alabildin mi oyunu?

eskiye döndü fiyat dostum al şimdi

ben aldım ucuza

puhahaha

Ulan inşallah Callisto Protocol gibi çıkış yapmaz. Onu da full paket 90 liraya almıştım. Gerçi sonradan oyunu toparlayıp iyi seviyeye getirdiler. Bu oyun ilk çıktığı zaman zortlamaz inş. Silent Hill 2 Remake'i yapan ekip olduğu için umutluyum.

Ulan inşallah Callisto Protocol gibi çıkış yapmaz. Onu da full paket 90 liraya almıştım. Gerçi sonradan oyunu toparlayıp iyi seviyeye getirdiler. İlk çıktığı zaman zortlamaz inş.
Çıktığı gün sorunsuz oynamıştım 😅

Bu oyun sağlam çıkış yapar diye düşünüyorum, firma kalitesini zaten gösterdi

Epic games iyisin hoşsun da, çocuk oyunu basma dayi sürekli

Geri
Üst Alt