Skylines güzel ama, bir o kadar da önemli olan onun eklentileri. Eğer türü seven veya meraklısı var ise, oyunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Oyunun standart hali bir noktadan sonra sıkıcı olabiliyor.

GTA V yeni nesil güncellemesi PS5 üzerinde 106,75 TL gibi makul bir fiyata satılıyor, kaçırmayalım next gen dostları.

F1 2021, 21 Mart'ta Xbox Game Pass'de. (Konsol)

Sniper Elite 5 77₺ fiyatıyla Steam'de ön siparişe açıldı. Seriyi sevenler, sniper olmak isteyenler bu fiyatıyla alabilir. Fiyatın yükselme ihtimali de var.

1647517864879.webp

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunu; In Sound Mind

1647741238080.png

Ayrıca Steam'de de güzel indirimler mevcut, istek listelerinizi ya da Steam ana sayfayı kontrol etmeyi unutmayın!

F1 2021; 105₺ (2020'ye sahipseniz 63₺)

1647741394838.png

CDRP, yeni Witcher oyununun geliştirildiğini duyurdu. Oyun Unreal Engine 5 ile geliştirilecek. Geliştirilme sürecinde Epic Games UE geliştiricileriyle birlikte çalışılacakmış. Umarım Cyberpunk 2077 iyi bir ders olmuştur.

PC yok bende artık ama bedava olduğu için Warhammer i katın kütüphaneye nisan haftasında - arada iyidir bana göre.

PlayStation, yakında Game Pass benzeri oyun kütüphanesi sistemini uygulayacak.

Xbox için oyun önerisine ihtiyacım var, en son yarıda bırakmadığım ve bitirebildiğim oyun Witcher oldu, beni çok sıkmadı ve süre olarak da yormadı açıkçası.

Skyrim başlayayım dedim, görüntü kalitesi olarak pek oynayasım gelmedi ama devam ediyorum.

Yeni oyunları da çok takip etmedim açıkcası , önerisi olan var mı , sıkmayacak, yan görevleri ile filan çok boğmayacak.

Xbox için oyun önerisine ihtiyacım var, en son yarıda bırakmadığım ve bitirebildiğim oyun Witcher oldu, beni çok sıkmadı ve süre olarak da yormadı açıkçası.

Skyrim başlayayım dedim, görüntü kalitesi olarak pek oynayasım gelmedi ama devam ediyorum.

Yeni oyunları da çok takip etmedim açıkcası , önerisi olan var mı , sıkmayacak, yan görevleri ile filan çok boğmayacak.
Hayırlı olsun kardo.Benim pek bilgim yok oyunları bilgisayardan oynuyorum.Ara sıra arkadaşlarla ve kuzenlerle Pes-Fifa-Cs falan atarsak net kafeydi konsoldu gidiyoruz..

Hayırlı olsun kardo.Benim pek bilgim yok oyunları bilgisayardan oynuyorum.Ara sıra arkadaşlarla ve kuzenlerle Pes-Fifa-Cs falan atarsak net kafeydi konsoldu gidiyoruz..
Eyvallah kardo , Ultimate team için geç baya başlamak için ondan pek düşünmedim ama arkadaşlarla oynamak için alacağım gibi indirdim denk gelirse.
Bakalım birşeyler bulursam başlayacağım oynamaya :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt