- 23 Ocak 2019
- 24.916
- 32.516
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oyunu zaten vermişlerdi Arasım bir yanlışlık olmasın
Arada böyle tekrar veriyorlar eskiden verdikleri oyunlarıBu oyunu zaten vermişlerdi Arasım bir yanlışlık olmasın
???????@Emre Zeytinli 0 1 lik ms tahminim tutacak diye korkuyorsun demi
24 Mart'mış.F1 2021, 21 Mart'ta Xbox Game Pass'de. (Konsol)

yüklüyorum 2022 çıksa da oynsasak.F1 2021, 24 Mart'ta Xbox Game Pass'de. (Konsol)
PC tarafında da Steam EA Play'e eklendi. EA Play'e Steam üzerinden sahip olanlar oynayabiliryüklüyorum 2022 çıksa da oynsasak.
Hayırlı olsun kardo.Benim pek bilgim yok oyunları bilgisayardan oynuyorum.Ara sıra arkadaşlarla ve kuzenlerle Pes-Fifa-Cs falan atarsak net kafeydi konsoldu gidiyoruz..Xbox için oyun önerisine ihtiyacım var, en son yarıda bırakmadığım ve bitirebildiğim oyun Witcher oldu, beni çok sıkmadı ve süre olarak da yormadı açıkçası.
Skyrim başlayayım dedim, görüntü kalitesi olarak pek oynayasım gelmedi ama devam ediyorum.
Yeni oyunları da çok takip etmedim açıkcası , önerisi olan var mı , sıkmayacak, yan görevleri ile filan çok boğmayacak.
Eyvallah kardo , Ultimate team için geç baya başlamak için ondan pek düşünmedim ama arkadaşlarla oynamak için alacağım gibi indirdim denk gelirse.Hayırlı olsun kardo.Benim pek bilgim yok oyunları bilgisayardan oynuyorum.Ara sıra arkadaşlarla ve kuzenlerle Pes-Fifa-Cs falan atarsak net kafeydi konsoldu gidiyoruz..