- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.952
- 2.693
@Aras Şimşek Çok teşekkürler
İnanılmaz bir fırsat gerçekten...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de o şekilde oyunu aldım kanksVar var, en geç indirim bitince düzeltilir. Bundle fiyatı dışında içerik fiyatı güncellenmişti dün akşam, 900₺+300₺ o aldığımız içerikEn kötü oynamam dersen iade edersin 14 gün içinde ♥
Ekli dosyayı görüntüle 196653
Ekli dosyayı görüntüle 196654
Beni tekrar ikna ettin acayip bir adamsinVar var, en geç indirim bitince düzeltilir. Bundle fiyatı dışında içerik fiyatı güncellenmişti dün akşam, 900₺+300₺ o aldığımız içerikEn kötü oynamam dersen iade edersin 14 gün içinde ♥
Ekli dosyayı görüntüle 196653
Ekli dosyayı görüntüle 196654
Ben de o şekilde oyunu aldım kanksBeğenmezsem ben de iade edecem
![]()
Bu arada, Ace Combat serisi oldukça keyifli bir seri. Tavsiye ederim, ucuz diye aldık, kenarda dursun durumu olmasın, oynayınBeni tekrar ikna ettin acayip bir adamsin
blazing mük oyunEpic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları |30 Mart - 6 Nisan|
|>The Silent Age<|
|>Tunche<|
Ekli dosyayı görüntüle 196820
İyi değilse şahsını darlarım.blazing mük oyun
iyide ekıple sararİyi değilse şahsını darlarım.
Eski yapım Sid Meier's Pirates! geldi ilk okuduğumda aklıma ama emin olamadım, bu olsa muhtemelen bulurdunuz diye düşünüyorumBeyler, bayanlar küçük bir oyun tarif edeceğim, oyunun ismini bilen biri varsa yazsın lütfen
Oyun hazine peşindeki bir gemi oyunu
Küçük boyutlu
Zamanında kısa süreli modu oynamıştım
İki boyutlu bir oyun harita karelere bölünmüş
Her hamlede gemi gücüne göre sağ ve soluna ateş ediyordu
Küçük bir strateji oyunu hatırlayan varsa merakla bekliyorum 10 yıldır bulamadım oyunu.
Onu da oynadım ancak benim dediğim çok küçük bir oyun renktaşım, dama satranç gibi hamle sırası ile oynanan iki boyutlu bir oyun.Eski yapım Sid Meier's Pirates! geldi ilk okuduğumda aklıma ama emin olamadım, bu olsa muhtemelen bulurdunuz diye düşünüyorum![]()
Beyler, bayanlar küçük bir oyun tarif edeceğim, oyunun ismini bilen biri varsa yazsın lütfen
Oyun hazine peşindeki bir gemi oyunu
Küçük boyutlu
Zamanında kısa süreli modu oynamıştım
İki boyutlu bir oyun harita karelere bölünmüş
Her hamlede gemi gücüne göre sağ ve soluna ateş ediyordu
Küçük bir strateji oyunu hatırlayan varsa merakla bekliyorum 10 yıldır bulamadım oyunu.
Değil ama bu sayfayı tek tek kontrol edeceğim Doruk teşekkürler, hatta başka buna benzer sayfalar varsa onu da yollarsan sevinirim.
Eyw ama geçen günkü oyunu iade ettim kanka
Blazing sails'i vermekten vazgeçmişler.
Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları |6-13 Nisan|
>Dying Light Enhanced Edition<
>shapez<
Ekli dosyayı görüntüle 197583
MaalesefBlazing sails'i vermekten vazgeçmişler.