- 5 Eylül 2014
- 85.314
- 71.354
- 4.513
5-10 liraya aldığım silahların çoğu en az 300-400 lira olmuşcs kutuları nolmuş yaw öyle eski hesabımda 70 tane fln vardı 2k falan ediyor
müthiş bir yatırım olurdu sağlam alsaydım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-10 liraya aldığım silahların çoğu en az 300-400 lira olmuşcs kutuları nolmuş yaw öyle eski hesabımda 70 tane fln vardı 2k falan ediyor
yaw bu kutular envanterde kalabalıklık yapmasın diye 0,01 kuruştan falan veriyoduk komedi resmen5-10 liraya aldığım silahların çoğu en az 300-400 lira olmuş
müthiş bir yatırım olurdu sağlam alsaydım
Ace Combat'ı mı?Eyw ama geçen günkü oyunu iade ettim kanka![]()

3500 tl ediormuşcs kutuları nolmuş yaw öyle eski hesabımda 70 tane fln vardı 2k falan ediyor
Subnautica ve daha sonra devamı olan Subnautica Below Zero ile keyifli zamanlar geçirmiştim, Beyond Blue ile benzer bir tarz.

Bende çalışmaz üstat yoksa alirdimSteam fiyatı 250₺ olan Assetto Corsa Competizione ek paketi 20,50₺
>Assetto Corsa Competizione - 2023 GT World Challenge | GameBillet |<
Ekli dosyayı görüntüle 199000
Ekli dosyayı görüntüle 199001
Steam fiyatı 250₺ olan Assetto Corsa Competizione ek paketi 20,50₺
>Assetto Corsa Competizione - 2023 GT World Challenge | GameBillet |<
Ekli dosyayı görüntüle 199000
Ekli dosyayı görüntüle 199001

Benim envanterde de 4 tane kasa varmış yok spectrum kasası yok gama kasası. Senin bu yazdığını görünce hemen sattım renktaş. Steam cüzdanıma havadan 130 TL para geldiyaw bu kutular envanterde kalabalıklık yapmasın diye 0,01 kuruştan falan veriyoduk komedi resmen
geçen hafta ve bu hafta arasında bile %30 falan fark var cs2 çıkacak diye fırladı hepsi
O kasaları galiba bir miktar daha para ödeyip anahtar satın alıp açıyorduk ve içinden skin falan çıkıyordu galiba değil mi öyle hatırlıyorum.Bu arada, CS:GO envanteriniz olduğu gibi 2. oyuna aktarılacakBenim envanterde de 4 tane kasa varmış yok spectrum kasası yok gama kasası. Senin bu yazdığını görünce hemen sattım renktaş. Steam cüzdanıma havadan 130 TL para geldiO kasaları galiba bir miktar daha para ödeyip anahtar satın alıp açıyorduk ve içinden skin falan çıkıyordu galiba değil mi öyle hatırlıyorum.
Neden birkaç kuruş iken bir anda 35-40 TL eder vaziyete gelmiş anlayamadım. CS:GO zaten tarih olmuyor mu artık CS 2 gelmiyor mu? CS:GO kasasını ne yapacak satın alanlar onu anlamadım.