- 23 Ocak 2019
- 24.906
- 32.512
- 2.233
Epic Games Store Haftanın Gizemli Oyunu |25 Mayıs - 1 Haziran|
>Fallout: New Vegas - Ultimate Edition<

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

steamden almıştım bunu oynama fırsatı bulamadan beleş olmusEpic Games Store Haftanın Gizemli Oyunu |25 Mayıs - 1 Haziran|
Ekli dosyayı görüntüle 202820
>Alan Wake 2 Standart | 322 TL< -Xbox Fiyatı 925₺ -|- Çıkış Tarihi: 17.10.23
>Alan Wake 2 Deluxe | 452 TL< -Xbox Fiyatı 1232₺ -|- Çıkış Tarihi: 17.10.23
>Assassin's Creed Mirage Standart | 329 TL< -Ubisoft Store Fiyatı 589₺ -|- Çıkış Tarihi: 12.10.23
>Assassin's Creed Mirage Deluxe | 399 TL< -Ubisoft Store Fiyatı 699₺ -|- Çıkış Tarihi: 12.10.23
***Ön-Sipariş fiyatları artmadan bu fiyattan alın mutlaka. Epic Games Store üzerinden yaptığınız alışverişlerde sepet tutarının %5'ini Epic Games Store cüzdanınıza 14 gün sonra ödüyor. İndirimler 15 Haziran'da biteceği için bu geri ödemeleri %25 kuponunuzla birleştirip Dead Island 2, The Outlast Trials gibi yakın zamanda çıkmış oyunlarda da kullanabilirsiniz. Bu alışverişlerinizden de %5 cüzdana iade alacaksınız.

Şimdiye kadar oynadığım en keyifli FPS multiplayer oyunlarından birisi oldu kendisi. En başa BF3 ardından Titanfall 2 eklerim MP keyfi olarak. İnanılmaz hızlı ve akıcı bir deneyim sunuyor. Anlaşılan epey bir vaktimi harcayacak gibi duruyor Titanfall 2.Titanfall 2 indirime girmiş, indirimin geçerlilik süresi 29 mayıs olarak gözüküyor. Titanfall 2 gibi bir oyun için fiyat çok çok makul duruyor, göz atmanızı tavsiye ederim
![]()
Titanfall® 2 Steam'de %85 İndirimli
Tüm Digital Deluxe içerikleri, hızlı seviye atlamayı ve öge açmayı sağlayan Jump Start Pack ve Underground R-201 Carbine özel silah kaplamasını içerir.store.steampowered.com
Bildiğim kadarıyla Alper adminin oyunla falan işi yoktur kankaEkli dosyayı görüntüle 202863
@Alper Altun adminim elinizi çabuk tutun eğer almadıysanız. Sıra Mirage'in, her an zamlanabilir
Alper adminimi hiç tanımamışsınBildiğim kadarıyla Alper adminin oyunla falan işi yoktur kanka
Uzun bir sure sonra tekrar bir Assasins Creed oyunu alabilirim. Ekim ayi bir gelsin bakalim nasilmis.
Evet Epic Games Store'dan almayi dusunuyorum
Artik Max Payne'e yonelelim sayin remedyEkli dosyayı görüntüle 202863
@Alper Altun adminim elinizi çabuk tutun eğer almadıysanız. Sıra Mirage'in, her an zamlanabilir
Bildiğim kadarıyla tüm hakları Rockstar'ın elinde. Remedy ikna eder de birlikte sağlam bir Max Payne oyunu çıkartırlarsa çok güzel olurArtik Max Payne'e yonelelim sayin remedy
Senin gibi bir GAMERIN bilmemesi beni uzdu kardesimBildiğim kadarıyla tüm hakları Rockstar'ın elinde. Remedy ikna eder de birlikte sağlam bir Max Payne oyunu çıkartırlarsa çok güzel olur
Remake geleceğini biliyorum ♥ Seriye yeni bir oyun istiyorsunuz sanmıştımSenin gibi bir GAMERIN bilmemesi beni uzdu kardesim
Max Payne 1 & 2 Remake - Remedy Entertaiment
Remedy Entertainment will remake the iconic Max Payne and Max Payne 2: The Fall of Max Payne as a single title, in a development agreement with Rockstar Games.www.remedygames.com
Yok beeee oldcuyuz bizRemake geleceğini biliyorum ♥ Seriye yeni bir oyun istiyorsunuz sanmıştım![]()
MGS için ben de çok sevindim. Umarım Konami hakkını verir de sağlam bir remake gelirYok beeee oldcuyuz biz
Metal Gear Solid Delta haberi cikinca da affedersin hafif bir bosalma yasadim
Umarim. Bide eski oyunlar yeniden cikiyormus. Original Snake Eater umarim PC'de goruruz sonunda.MGS için ben de çok sevindim. Umarım Konami hakkını verir de sağlam bir remake gelir![]()
Umarim. Bide eski oyunlar yeniden cikiyormus. Original Snake Eater umarim PC'de goruruz sonunda.
PS2'den beri oynamadim 3u
Arasım klavyen alev aldı yeter aggh agghh yeter yeterrr
Arasım klavyen alev aldı yeter aggh agghh yeter yeterrr
Mükemmel bir haber; keyifli olacağını düşündüğüm oyunlar var, Aras ahbert çok teşekkür ederim
Şimdilik tüm Play Store'a erişim vermiyor ama beta olduğunu unutmamak gerek ♥ İşine yaramasına çok sevindimMükemmel bir haber; keyifli olacağını düşündüğüm oyunlar var, Aras ahbert çok teşekkür ederim![]()
Ubisoft Connect fiyatını hala güncellemediler, 589₺Ekli dosyayı görüntüle 202863