- 23 Aralık 2008
- 60.093
- 57.663
- 4.933
sağolasın arasımm yengen diablo oynuyor bitsin hemen indireceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolasın arasımm yengen diablo oynuyor bitsin hemen indireceğim
steamde zaten beleş ki bu
çöp oyunlarEpic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları |15-22 Haziran|
>Guacamelee! Super Turbo Championship Edition<
>Guacamelee! 2<
Ekli dosyayı görüntüle 206624
Metroidvania türünün güzel örneklerinden Guacamelee!. Türü seven için bağımlılık yapan oyunlar bunlar, kesinlikle çöp değil. Bir şans verin benceçöp oyunlar
1300 olmuş bu aradaThe Crew™ Motorfest Standart Sürüm ürününü satın al | Xbox
Erken satın alım ödülü: Liberty Walk Paketi'ni edinin! Teklif, 17 Eylül'e kadar geçerlidir. Motorfest'e hoş geldiniz! Eşsiz bir sürüş deneyimi sizi bekliyor! Hawaii'nin biricik O'ahu adasının cıvıl cıvıl açık dünyasını keşfederken kıran kırana yarışları, temalı etkinlikleri ve çok daha...www.xbox.com
Fiyat hatası var, diğer sürümler 1200 lira ve üzeriyken bu paket 197 lira. Oynamayı düşünen kaçırmasın.
metroidvania ori bitirdim, ondan sonra bu tür düşük oyunlar oynamak beni kesmez. en az onun kadar iyi olmalıMetroidvania türünün güzel örneklerinden Guacamelee!. Türü seven için bağımlılık yapan oyunlar bunlar, kesinlikle çöp değil. Bir şans verin bence![]()
10 gün geçsin de 1 ay daha ekleyeyimElinde önceden alınmış GamePass Ultimate olan varsa da aşağıdaki şekilde uzatabiliyor ay ay ekleyerek. En fazla 36 ay alınabiliyor.
Şu bağlantıya gidin: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Ultimate bölümünden 'Şimdi Katılın'a tıklayın.
Her ödeme işleminden sonra aboneliğinizin uzayıp uzamadığını şu bağlantıya gidip her işlem sonrası yenileyerek kontrol edebilirsiniz.
Sign in to your Microsoft account
Bu nedir arasım belesciyizde bu kadar kalitemiz dusuk degiill yok mu bedava fm falan
Prime zam yaptıgindan beri uyelik almiyorum eskiden 10 numaraydıPrime Gaming şu an Neverwinter Nights EE veriyor. Kaçırmayın! Türünün en iyilerinden, efsane bir oyun.
Ekli dosyayı görüntüle 206764
Bu ayın parasını PUBG G-Coin ile çıkarttı neredeyse.Prime zam yaptıgindan beri uyelik almiyorum eskiden 10 numaraydı
Etmez indirim bekleMounth and blade Bannerlord öneriyor musunuz .500 lira eder mi ?
Etmezzzz uzak durrMounth and blade Bannerlord öneriyor musunuz .500 lira eder mi ?
xbosta ayda 30 tl ye bedavaMounth and blade Bannerlord öneriyor musunuz .500 lira eder mi ?
Oyun için bilgisayarım yok .sadece playstation var.xbosta ayda 30 tl ye bedava