Mounth and blade Bannerlord öneriyor musunuz .500 lira eder mi ?
Oyun şu an 349₺ PC için ama siz PS için soruyorsunuz galiba. Ben PC için şunları söyleyebilirim;

Oynanış süresi <> Fiyat oranına bakarsa hala maliyetinin hakkını verecek bir yapım gibi duruyor. Yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun sonuçta. Özellikle PC tarafında mod desteğini de düşünürsek yıllarca oynanabilecek bir yapım.

PS için bence indirim bekleyebilirsiniz. Ayrıca Nays ile %20 (Aylık toplam 100₺) iade alabilirsiniz, bu şekilde daha ucuza gelecektir. İndirim + Nays birleştirirseniz bedavadan biraz pahalıya alabilirsiniz

Lise çağımın oyunu ya bayılıyorum. O dönem için inanılmaz bir oyundu ama şu anda bile rahatlıkla oynanır, hatta kaç haftadır aklımda, sürekli arkadaşla multi oynasak mı diye düşünüyordum :love:
Kesinlikle, ben de çok seviyorum ama eskisi gibi vakit bulamıyorum maalesef. Modlarla muhteşem bir hale geliyordur yine 😍

Yeni abonelik alacaklara sıralamasıyla duyurulur;

-12 Aylık Live Gold
-12 Aylık GamePass PC
-11 Aylık GamePass Konsol
-1 Aylık GamePass Ultimate
+Toplam maliyeti 1035₺ (Nays ile 935₺)

Son düzenleme:
Yeni abonelik alacaklara sıralamasıyla duyurulur;

-12 Aylık Live Gold
-12 Aylık GamePass PC
-11 Aylık GamePass Konsol
-1 Aylık GamePass Ultimate
+Toplam maliyeti 1035₺ (Nays ile 935₺)

zamanında 3x180tl ve + 1 aylık ultimate ile 3 yıllık almıştım sanırım 585 liraya denk geliyordu 2025 aralık ayında bitecek

Ben konsola geçince hemen zam yaptılar. Arkadaş beni mi bekliyordunuz yıllardır zam yapmak için?

Game Pass Ultimate'i ay ay uzatarak 2024 Ağustos'a kadar uzattım mecbur. Sonrasına artık sonra bakacağız. Valla üzücü oldu.

Ekran Alıntısı.JPG

Zam gelip aylık 120 TL olsa bile 2024 Ağustos'a kadar benden bir daha para çekmeyecek değil mi?

Ben konsola geçince hemen zam yaptılar. Arkadaş beni mi bekliyordunuz yıllardır zam yapmak için?

Game Pass Ultimate'i ay ay uzatarak 2024 Ağustos'a kadar uzattım mecbur. Sonrasına artık sonra bakacağız. Valla üzücü oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 207409

Zam gelip aylık 120 TL olsa bile 2024 Ağustos'a kadar benden bir daha para çekmeyecek değil mi?
Çekmeyecek. ♥

Geri
Üst Alt