Oyun çıktığı dakika zamlandı, cadılar bayramında da kolay kolay indirime gireceğini sanmıyorum maalesef. Kış indirimlerinde belki
Tekrar 300 400 seviyesine indiği an alacağım, keşke ilk çıktığı gibi alsa idim, dediğin gibi bir süre daha beklemem lazım sanırım ahbabim :crushed: En kötü ilk oyunu ile devam edeceğim, ikinci oyun daha pratik hale gelmiş, güzel güncellemeler ve eklemeler yapmışlar ama şuan rakamlar korkunç, çok üzücü :cofused:

Tekrar 300 400 seviyesine indiği an alacağım, keşke ilk çıktığı gibi alsa idim, dediğin gibi bir süre daha beklemem lazım sanırım ahbabim :crushed: En kötü ilk oyunu ile devam edeceğim, ikinci oyun daha pratik hale gelmiş, güzel güncellemeler ve eklemeler yapmışlar ama şuan rakamlar korkunç, çok üzücü :cofused:
GamePass üzerinden oynuyorum dünden beri ama optimize değil maalesef, geliştirici biraz sinirini bozdu insanların. Çok denemek istiyorsanız farklı yollardan deneyebilirsiniz ya da GamePass üzerinden bir bakın ♥

D4 girer mi dersin
İndirimde zaten 😂 %25'in üzerine daha fazla indirim alacağını sanmıyorum uzun bir süre

Anno 1800 - Steam fiyatı 700

1698390081492.png

ilk kez üyelik aldığım indiegala sitesinde 67 liraya satın aldım.

1698390300607.png

akşam uygulamasını kurup oyunu indirmeyi deneyeceğim size de bilgi veririm. yalnız satın alma esnasında ubisoft ile bağlantı istiyor ve bölgesel fiyatlandırma olduğu için bağlantı sorunu yaşatıyor. o arada vpn aç kapa ile süreçleri geçip ödeme esnasında vpn kapalı olması gerekiyor.

ilk kez bu siteden alışveriş yaptım ama 67 lira kayıp olmaz dedim

Anno 1800 - Steam fiyatı 700

Ekli dosyayı görüntüle 223885

ilk kez üyelik aldığım indiegala sitesinde 67 liraya satın aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 223886

akşam uygulamasını kurup oyunu indirmeyi deneyeceğim size de bilgi veririm. yalnız satın alma esnasında ubisoft ile bağlantı istiyor ve bölgesel fiyatlandırma olduğu için bağlantı sorunu yaşatıyor. o arada vpn aç kapa ile süreçleri geçip ödeme esnasında vpn kapalı olması gerekiyor.

ilk kez bu siteden alışveriş yaptım ama 67 lira kayıp olmaz dedim
satın almayı yapamadım :D

satın almayı yapamadım :D
bende DH forumda gördüm fırsatı ordaki herifte yapamamış :)

Ödemeyi indiegala da yaptığımız için sana ubisoft erişimi istediği anda vpn açman gerekiyor. sonra ödeme esnasından tekrar kapatıyorsun.

ben yapı kredi kartı ile falan dedim olmadı ama iş bankası KK "visa" kartı ile ödeme gerçekleşti.

oynayamadığım için kesinde konuşamıyorum bu indiegala sitesinden oyun falan alan var mı ? ekşi ye baktım mazisi de baya geçmişmiş.

bende DH forumda gördüm fırsatı ordaki herifte yapamamış :)

Ödemeyi indiegala da yaptığımız için sana ubisoft erişimi istediği anda vpn açman gerekiyor. sonra ödeme esnasından tekrar kapatıyorsun.

ben yapı kredi kartı ile falan dedim olmadı ama iş bankası KK "visa" kartı ile ödeme gerçekleşti.

oynayamadığım için kesinde konuşamıyorum bu indiegala sitesinden oyun falan alan var mı ? ekşi ye baktım mazisi de baya geçmişmiş.
app i de çalışmıyor sanki

Geri
Üst Alt