- 12 Haziran 2013
- 9.619
- 5.717
- 1.713
NFS unbound palace edition PlayStation store da 320 TL.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü oyunNFS unbound palace edition PlayStation store da 320 TL.
Bu oyunu forumun çoğu hile hurdayla anca bitirirGame Pass'ı olan için kesinlikle 100 liradan fazlasını edecek, ve ödenen paraya fazlasıyla değecek bir oyun. Kendi alanında şaheser.
Ekli dosyayı görüntüle 224263
Forumun çoğunda ki eksik olan şey nedir?Bu oyunu forumun çoğu hile hurdayla anca bitirir
Rockstarın böyle serilere devam etmesi sövülesi mevzu
Dili ağır bir oyun, İngilizceyi iyi bilmek lazım çevirisi çıkmadıysa. Genel olarak sorun bu, meseleyi anlamazsan çözemiyorsun.Forumun çoğunda ki eksik olan şey nedir?
@Gökhan Sancak oyuna nasıl sahip olabilirim?Game Pass'ı olan için kesinlikle 100 liradan fazlasını edecek, ve ödenen paraya fazlasıyla değecek bir oyun. Kendi alanında şaheser.
Murat durmaz oyunu fetheder o haldeDili ağır bir oyun, İngilizceyi iyi bilmek lazım çevirisi çıkmadıysa. Genel olarak sorun bu, meseleyi anlamazsan çözemiyorsun.
Bu oyunu forumun çoğu hile hurdayla anca bitirir
Rockstarın böyle serilere devam etmesi sövülesi mevzu
Xbox konsolda oynanabiliyor sadece. PC için indirimsiz hali şu an Steam'de 144₺Game Pass'ı olan için kesinlikle 100 liradan fazlasını edecek, ve ödenen paraya fazlasıyla değecek bir oyun. Kendi alanında şaheser.
Yav onlar da çıkmıyorki 10 yıl oldu neredeyse GTABen bunu ilk bilgisayarda oynamıştım, yaklaşık 2 ay Türkçe yama beklemiştim. sonlara doğru Origamili ev bölümünde, yangın dosyasında vs. yardım almıştım Merlin Kazanı'ndan.
Atmosferi fena sarıyor oyunun. Phelps öldü ama başka bir karakterle 2.si çıkabilirdi oyunun. Raksıtar varını yoğunu GTA ve RDD ye veriyor.
14 Aralık'ta 2. oyunu çıkıyorvar mı müptelası ??? sabahlara kadar oynuyorum.
![]()
benim peder inşaatta çalışıyor , oyunu ona da gösterdim başta ilgisini çekti ama sonra kıskandı mı ne trip atıyor işe falan giderken. bu sabah gördüm kapıdan çıkıyordu baba gelirkenn kola getirr diye bağırdım. 60 yaşında duymuyor bazen laflarımı o yüzden bağırıyorum
sende var mı bu oyun güzel kardeşim;?14 Aralık'ta 2. oyunu çıkıyor
Yav onlar da çıkmıyorki 10 yıl oldu neredeyse GTA
RDD desen 2030da falan çıkar böyle giderse
Onlinedan para kazanıyorlar diye bitirdiler mevzuyu.
GamePass aboneliğinde mevcut oyun da ben çok oynamadımsende var mı bu oyun güzel kardeşim;?
bu oyunu hiç denemedim ama mafia vari birşeye benziyor. indiririm akşama oynarızGame Pass'ı olan için kesinlikle 100 liradan fazlasını edecek, ve ödenen paraya fazlasıyla değecek bir oyun. Kendi alanında şaheser.
Bully'nin bile geleceği belirsiz, Rockstar bambaşka kafada bir firma. Take-Two'nun başı değişir de bunları zorlarsa ancak o zaman istediğimiz kıvama gelirler gibi görünüyor. Remedy ile ortak Max Payne Remake projeleri var, bakalım o nasıl bir iş olacak. RDR'nin kalitesini görünce de bazen bu şekilde devam etsinler istiyorum ki bu kadar uzun süren geliştirme süreçlerinde bile ne kadar çok skandal çıktı ortaya.Evet asıl parayı multiplayer ile kaldırdıkları için sallamıyorlar Oysa daha nice değişik güzel oyun yapabilecek bir firma Rockstar. Bu denli bütçeli bir firmanın en azından 1-2 senede bir ara oyun salması lazım piyasaya.
bu oyunu hiç denemedim ama mafia vari birşeye benziyor. indiririm akşama oynarız
Mafia gibi karakter derinliği falan yok oyunda ama dedektiflik simülasyonu denecek kadar da ince detayların olduğu bir yapım. Farklı bir deneyim sunuyor, bir süre sonra sıkabilir ama mutlaka denenmeli.bu oyunu hiç denemedim ama mafia vari birşeye benziyor. indiririm akşama oynarız