NFS unbound palace edition PlayStation store da 320 TL.

Bu oyunu forumun çoğu hile hurdayla anca bitirir

Rockstarın böyle serilere devam etmesi sövülesi mevzu

Ben bunu ilk bilgisayarda oynamıştım, yaklaşık 2 ay Türkçe yama beklemiştim. sonlara doğru Origamili ev bölümünde, yangın dosyasında vs. yardım almıştım Merlin Kazanı'ndan.

Atmosferi fena sarıyor oyunun. Phelps öldü ama başka bir karakterle 2.si çıkabilirdi oyunun. Raksıtar varını yoğunu GTA ve RDD ye veriyor.

Game Pass'ı olan için kesinlikle 100 liradan fazlasını edecek, ve ödenen paraya fazlasıyla değecek bir oyun. Kendi alanında şaheser.

Ekli dosyayı görüntüle 224263
Xbox konsolda oynanabiliyor sadece. PC için indirimsiz hali şu an Steam'de 144₺

Ayrıca oyunu PC'de alacaklar ya da yeni başlayacaklar varsa V Patch'i yüklesin mutlaka. 30 frame kilidini kaldırıp oyunu daha stabil bir şekilde çalıştırıyor.

Ben bunu ilk bilgisayarda oynamıştım, yaklaşık 2 ay Türkçe yama beklemiştim. sonlara doğru Origamili ev bölümünde, yangın dosyasında vs. yardım almıştım Merlin Kazanı'ndan.

Atmosferi fena sarıyor oyunun. Phelps öldü ama başka bir karakterle 2.si çıkabilirdi oyunun. Raksıtar varını yoğunu GTA ve RDD ye veriyor.
Yav onlar da çıkmıyorki 10 yıl oldu neredeyse GTA

RDD desen 2030da falan çıkar böyle giderse

Onlinedan para kazanıyorlar diye bitirdiler mevzuyu.

var mı müptelası ??? sabahlara kadar oynuyorum.

House_Flipper.jpg

benim peder inşaatta çalışıyor , oyunu ona da gösterdim başta ilgisini çekti ama sonra kıskandı mı ne trip atıyor işe falan giderken. bu sabah gördüm kapıdan çıkıyordu baba gelirkenn kola getirr diye bağırdım. 60 yaşında duymuyor bazen laflarımı o yüzden bağırıyorum

var mı müptelası ??? sabahlara kadar oynuyorum.

House_Flipper.jpg

benim peder inşaatta çalışıyor , oyunu ona da gösterdim başta ilgisini çekti ama sonra kıskandı mı ne trip atıyor işe falan giderken. bu sabah gördüm kapıdan çıkıyordu baba gelirkenn kola getirr diye bağırdım. 60 yaşında duymuyor bazen laflarımı o yüzden bağırıyorum
14 Aralık'ta 2. oyunu çıkıyor

Yav onlar da çıkmıyorki 10 yıl oldu neredeyse GTA

RDD desen 2030da falan çıkar böyle giderse

Onlinedan para kazanıyorlar diye bitirdiler mevzuyu.

Evet asıl parayı multiplayer ile kaldırdıkları için sallamıyorlar Oysa daha nice değişik güzel oyun yapabilecek bir firma Rockstar. Bu denli bütçeli bir firmanın en azından 1-2 senede bir ara oyun salması lazım piyasaya.

Evet asıl parayı multiplayer ile kaldırdıkları için sallamıyorlar Oysa daha nice değişik güzel oyun yapabilecek bir firma Rockstar. Bu denli bütçeli bir firmanın en azından 1-2 senede bir ara oyun salması lazım piyasaya.
Bully'nin bile geleceği belirsiz, Rockstar bambaşka kafada bir firma. Take-Two'nun başı değişir de bunları zorlarsa ancak o zaman istediğimiz kıvama gelirler gibi görünüyor. Remedy ile ortak Max Payne Remake projeleri var, bakalım o nasıl bir iş olacak. RDR'nin kalitesini görünce de bazen bu şekilde devam etsinler istiyorum ki bu kadar uzun süren geliştirme süreçlerinde bile ne kadar çok skandal çıktı ortaya.

bu oyunu hiç denemedim ama mafia vari birşeye benziyor. indiririm akşama oynarız
Mafia gibi karakter derinliği falan yok oyunda ama dedektiflik simülasyonu denecek kadar da ince detayların olduğu bir yapım. Farklı bir deneyim sunuyor, bir süre sonra sıkabilir ama mutlaka denenmeli.

Geri
Üst Alt