- 23 Ocak 2019
- 24.916
- 32.516
- 2.233
Hayırlı olsun, güzel günlere vesile olur umarım aldıklarınız.Xbox Series S alacağım o zaman. Bu Laptop’ı da sipariş ettim, ikisi bir arada işimi görür. Teşekkür ederim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, güzel günlere vesile olur umarım aldıklarınız.Xbox Series S alacağım o zaman. Bu Laptop’ı da sipariş ettim, ikisi bir arada işimi görür. Teşekkür ederim.

Üstte yazdığım oyun 6₺, al ve bağımlısı ol![]()

Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store 200₺+ sepete 130₺ indirim kuponuyla 70₺'ye alabilirsiniz. Sepeti 200₺'ye tamamlayacak bir oyun ile güzel harika bir indirim oluyor. Sepeti tamamlamanız için önerebileceğim oyunlardan birisi de Kena (Deluxe Edition). Ya da Darkest Dungeon II ve düşük fiyatlı bir oyun daha ekleyebilirsiniz, This is the Police 2 gibi. Kalan tutarı siz ayarlarsınız bir şekilde, Göz At kısmından uygun fiyatlı oyunları bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 149082
UFC 3-4 çok keyifli. PS Plus sahipleri kaçırmasın 4. oyunu!PSN de meraklısına UFC bedava
Geçen ayın oyunu, paylaşmıştım birkaç sayfa önce. Yakında listeden kaldırılacak, almayanlar hemen alsın. Left 4 Dead sevenler kaçırmasın.World War Z: Aftermath, bu oyunu oynamak isteyen varsa Prime Gaming üzerinden Epic Hesabına bedavadan ekleyebilir.
Ayaküstü maç oynuyordum. Bir tane elemana öyle bir sinirlendim ki ekledim şimdi kendisiyle birebir görüşme yapacağım. FUT, UT vs. almış başını gidiyor zaten. Santradan goller vs. Aşırı kanser oyun.FIFA 22 güzel indirime girmiş ama alsam mı almasam mı hala tereddütteyim. Saçma sapan buglarla, insanı canından bezdiren momentumla tekrardan uğraşasım gelmiyor pek.