Eyvallah kardo , Ultimate team için geç baya başlamak için ondan pek düşünmedim ama arkadaşlarla oynamak için alacağım gibi indirdim denk gelirse.
Bakalım birşeyler bulursam başlayacağım oynamaya :ROFLMAO:
Arastı Vasflixti onlar yardımcı olur sana kardo benim yapabileceğim bi şey yok :D

Xbox için oyun önerisine ihtiyacım var, en son yarıda bırakmadığım ve bitirebildiğim oyun Witcher oldu, beni çok sıkmadı ve süre olarak da yormadı açıkçası.

Skyrim başlayayım dedim, görüntü kalitesi olarak pek oynayasım gelmedi ama devam ediyorum.

Yeni oyunları da çok takip etmedim açıkcası , önerisi olan var mı , sıkmayacak, yan görevleri ile filan çok boğmayacak.
Game Pass'e dahil The Outer Worlds var. Obsidian'in elinden çıkmış çok kaliteli bir oyun. Eğlenceli diyalogları ve teması ile beni çok etkilemişti. Tavsiye ederim

Game Pass'e dahil The Outer Worlds var. Obsidian'in elinden çıkmış çok kaliteli bir oyun. Eğlenceli diyalogları ve teması ile beni çok etkilemişti. Tavsiye ederim
Hemen indirmeye bırakıyorum, yarın akşam oynamaya baslarim 😃 izlenimlerimi diğer konuya yazarım.
Teşekkürler

Xbox için oyun önerisine ihtiyacım var, en son yarıda bırakmadığım ve bitirebildiğim oyun Witcher oldu, beni çok sıkmadı ve süre olarak da yormadı açıkçası.

Skyrim başlayayım dedim, görüntü kalitesi olarak pek oynayasım gelmedi ama devam ediyorum.

Yeni oyunları da çok takip etmedim açıkcası , önerisi olan var mı , sıkmayacak, yan görevleri ile filan çok boğmayacak.
Gears 5, Forza Horizon 5, Sea of Thieves

ya epic denen ruh hastası fm 22 yi bedavaya dağıtıyor şuan ya da ben daha ayılamadım
edit. demo galiba anlamadım
Bedava değil, ücretsiz hafta sonu etkinliği var. 2 gün boyunca ücretsiz oynanabilecek. Aynı şekilde Steam'de de bu etkinliğe erişebilirsiniz. Game Pass aboneliğiniz varsa FM2022 sisteme dahil. Aboneliğiniz süresince dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Steam FM2022 Free Weekend
1649479757683.png

Epic Games Store FM2022 Free Weekend
1649479806247.png

iyi oldu baktığım bu ay bitmeden Slay the Spire i indirdim hemen

Geri
Üst Alt