harbi mi

eskı oyununu cok oynardım cok iyi olmus indirem bunu
14651.jpg

@Aras Şimşek
üstat bu ancestors nasıl oyun
Benim bildiğim iki Ancestors var, bir tanesi Ancestors: The Humankind Odyssey, diğeri de Ancestors Legacy

İkisini de oynadım, ikisi de güzel oyunlar. Ancestors Legacy, oynadığım en keyifli strateji oyunlarından birisi. Müzikler, sunumu ve atmosfer çok kaliteli. The Humankind Odyssey'e gelirsek de evrime, bilime, geçmişe merak duyanlar için dram tarafı da güçlü kaliteli bir oyun.

Ayrıca Epic Games Store haftanın ücretsiz oyununu da almayı unutmayın.

>Warpips<

Benim bildiğim iki Ancestors var, bir tanesi Ancestors: The Humankind Odyssey, diğeri de Ancestors Legacy

İkisini de oynadım, ikisi de güzel oyunlar. Ancestors Legacy, oynadığım en keyifli strateji oyunlarından birisi. Müzikler, sunumu ve atmosfer çok kaliteli. The Humankind Odyssey'e gelirsek de evrime, bilime, geçmişe merak duyanlar için dram tarafı da güçlü kaliteli bir oyun.

Ayrıca Epic Games Store haftanın ücretsiz oyununu da almayı unutmayın.

>Warpips<
humankind olanı dedim indirimde varmış da
legacy'i de söylemen iyi oldu onu bakayım alabilirim ama pahalıymış

humankind olanı dedim indirimde varmış da
legacy'i de söylemen iyi oldu onu bakayım alabilirim ama pahalıymış
Oynanış yönü çok güçlü bir oyun değil Humankind, atmosferik bir oyun. Bence keyifli, Planet of the Apes serisini falan izlediysen daha da keyifli olabilir 🫂

legacy'i biraz anlatır mısın ona göre yapışayım
Orta Çağ döneminde geçiyor. Menü müziği dahil harika müzikleri var. Grafikler zaten çok güzel, bunun üstüne harika sinematikler ve seslendirmelere sahip. Manga manga kontrol ediyoruz, belirli görevler var, tarihte yaşanmış hikayeleri oynuyoruz. Oynanış oldukça basit, akıcı. Aslında denemek istersen Steam'de demo mevcut; Ancestors Legacy Free Peasant Edition (Hala çalışıyor mu bilmiyorum, ana oyunun sayfasında sağ altta da demo indir yazıyor, onu da deneyebilirsin ♥)

CoH serisini oynadıysan biraz onu andırıyor oynanış

Son düzenleme:
Orta Çağ döneminde geçiyor. Menü müziği dahil harika müzikleri var. Grafikler zaten çok güzel, bunun üstüne harika sinematikler ve seslendirmelere sahip. Manga manga kontrol ediyoruz, belirli görevler var, tarihte yaşanmış hikayeleri oynuyoruz. Oynanış oldukça basit, akıcı. Aslında denemek istersen Steam'de demo mevcut; Ancestors Legacy Free Peasant Edition

CoH serisini oynadıysan biraz onu andırıyor oynanış
indiriyorum bakacağım birazdan teşekkürler

bannerlord 2 gundur kendı kendıne 20 gb üstü guncelleme yapıyor

anlamıs degılım sıldım tekrar yüklüyom basına gelen var mı

Geri
Üst Alt