Bully'nin bile geleceği belirsiz, Rockstar bambaşka kafada bir firma. Take-Two'nun başı değişir de bunları zorlarsa ancak o zaman istediğimiz kıvama gelirler gibi görünüyor. Remedy ile ortak Max Payne Remake projeleri var, bakalım o nasıl bir iş olacak. RDR'nin kalitesini görünce de bazen bu şekilde devam etsinler istiyorum ki bu kadar uzun süren geliştirme süreçlerinde bile ne kadar çok skandal çıktı ortaya.

Buliyi hiç deme yav. Çocukken oynadık mezara giricez halen ne geleceği belli ne gelmeyeceği. Geliştirme süreçlerine bende pek bir şey diyemem, sonuçta kusursuza yakın oyunlar yapmak istiyorlar ve beklediğimize de değiyor doğrusu lakin dediğin gibi çok ucu açık bir firma, acayip relakslar.

Mecbur bekleyeceğiz. :D

Buliyi hiç deme yav. Çocukken oynadık mezara giricez halen ne geleceği belli ne gelmeyeceği. Geliştirme süreçlerine bende pek bir şey diyemem, sonuçta kusursuza yakın oyunlar yapmak istiyorlar ve beklediğimize de değiyor doğrusu lakin dediğin gibi çok ucu açık bir firma, acayip relakslar.

Mecbur bekleyeceğiz. :D
Kesinlikle öyle. Aynı kalitede oyunlar sunmaya devam etsinler de gerisi çok önemli değil. RDR sürecinde çalışanlara aşırı baskı yapmış, ücretsiz ek mesaiye bırakmaları derken bayağı tartışmalara yol açmış bir firmaydı bunlar, 2-3 senede 1 oyun işine girişilerse neler yaşanır kim bilir :asd:

110 dolar olan STALKER 2 Ultimate Edition paketini hâlâ 20 dolar seviyesinde yön alın.
GamePass'im olmasına rağmen alacağım ben de ama bu oyunun çıkışı çok belirsiz. Savaş çok etkiledi bu ekibi, muhtemelen bir erteleme daha alacaktır ama hiç çıkmayacak olsa bile iade edersiniz zaten. En azından 345₺ olan standart sürümü alın dursun kenarda

Saçma bir soru olacak muhtemelen ama Xbox'taki Game Pass'i iptal edip yalnızca PC'de Game Pass satın alınabiliyor mu? Yoksa pcde oynamak için illa 2 platformda da Game Pass olmak zorunda mı?

Saçma bir soru olacak muhtemelen ama Xbox'taki Game Pass'i iptal edip yalnızca PC'de Game Pass satın alınabiliyor mu? Yoksa pcde oynamak için illa 2 platformda da Game Pass olmak zorunda mı?
Yok game pass ile hem pc hemde xboxtan faydalababiliyorsunuz. Hatta aynı anda tek uyelikle iki cihazda oturum açıp oynayabilirsin.

Yok game pass ile hem pc hemde xboxtan faydalababiliyorsunuz. Hatta aynı anda tek uyelikle iki cihazda oturum açıp oynayabilirsin.

GamePass ile hem PC hem de Xbox'tan tek üyelikle faydalanabilmeniz için GamePass Ultimate abonesi olmanız gerekiyor. Eğer sizde GamePass Konsol (Core) abonelik varsa onu iptal edip PC aboneliği alarak sadece PC'de kullanabilirsiniz ya da mevcut aboneliğinizin üstüne Ultimate alarak 2/3 oranında Ultimate'e dönüştürebilirsiniz.

la biriniz gösterin nasıl alıyok. dün bulamadım 12 aylık seçenekleri
3 yıllık GamePass bugün gelen zamdan önce 4000₺ civarına alınabiliyordu. Aynı yöntem hala geçerlidir muhtemelen. Tek tek alacaksınız. PC için alacaksanız alttaki adımlardan sadece PC için olanı yapabilirsiniz.

DonanımHaber'den alıntı;

1698831675976.png

GamePass ile hem PC hem de Xbox'tan tek üyelikle faydalanabilmeniz için GamePass Ultimate abonesi olmanız gerekiyor. Eğer sizde GamePass Konsol (Core) abonelik varsa onu iptal edip PC aboneliği alarak sadece PC'de kullanabilirsiniz ya da mevcut aboneliğinizin üstüne Ultimate alarak 2/3 oranında Ultimate'e dönüştürebilirsiniz.
Tesskekkur ederim onemli bir detay bizim birader de var onu kullaniyorum ama ultimate ayrintisini atladim

Teşekkür ederim Arasçım.

Geri
Üst Alt