O da güzeldi ama bambaşka tür bu iki oyun. Ona alternatif ve bence çok daha iyisi olarak Injustice serisi var, MK serisini geliştiren ekibin geliştirdiği bir oyun
Reis beni heyecanlandirdin heemn bu gece kuracagim ama ev cok sicak pc acasim bile gelmiyo nasil yapacaz

Reis beni heyecanlandirdin heemn bu gece kuracagim ama ev cok sicak pc acasim bile gelmiyo nasil yapacaz
maxresdefault.jpg

Dostum denk geldigim oyun nasil trailermis.

Bir grup modern asker ile orta cagda kale feth etme.

@Melih Peker seversin sende reis

guzel fikir grafik motorunu sevdim renkler combat iyi gorunuyor ama oynanis mekanikleri cok onemli herseyi yapmaya calisip sicabilirler. mesela total war tarzi mi , open map mi yoksa sadece sinirli bir alanda mi combata giriyoruz anlik rts'ye gecebiliyor muyuz bakmak lazim

Xbox sunumu müthiş gidiyor, konuşma reklam olmadan bam bam bam oyun gösteriyorlar.

Farming Simulator 25'in şu an Microsoft Store üzerinde PC Ön Siparişi 135₺. Muhtemel bir fiyat hatası. Kaçırmayın!

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments yüzde 90 indirimle 1.8 dolar:

Özellikle hikayeli ve seçimli oyunları seven Heavy Rain'i kaçırmasın. Yüzde 75 indirimle 4 dolar. (Epic'te 70 TL)

Ara ara girip kafa dağıtmak için müthiş bir oyun olan Call Of Juarez Gunslinger yüzde 80 indirimle 2 dolar:

Tomb Raider Survival Edition yüzde 80 indirimle 1.49 dolar:

Hemen akabinde çıkan Rise Of The Tomb Raider yüzde 75 indirimle 1.24 dolar:

Müthiş parçalar var. The Forgotten City, Kingdom Come Deliverance, Alan Wake Remastered, Frospunk, The Long Dark, Mafia Triology, Metro Exodus ilk gözüme çarpanlar. Resmen falım sakız fiyatına oyun satıyor adamlar şu an ki aralarında bayağı üst klasman oyunlar da var.

Müthiş parçalar var. The Forgotten City, Kingdom Come Deliverance, Alan Wake Remastered, Frospunk, The Long Dark, Mafia Triology, Metro Exodus ilk gözüme çarpanlar. Resmen falım sakız fiyatına oyun satıyor adamlar şu an ki aralarında bayağı üst klasman oyunlar da var.
Kesinlikle. Yavaş yavaş Epic fiyatları da güncelleniyor, almak istedikleriniz varsa mutlakla alın. Üstte paylaştığım liste harika, arkadaş oldukça emek harcamış. Listede birçok oyun ücretsiz verildi ya da bu fiyatları gördü, Steam kütüphanenizi ve diğer kütüphanelerinizi mutlaka kontrol edin.

Geri
Üst Alt