- 23 Ocak 2019
- 22.152
- 28.619
- 2.183
Ne tür bir oyun istiyorsun, eve geçince önereyimYapma ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne tür bir oyun istiyorsun, eve geçince önereyimYapma ya
onun ilacı bende boşverNe tür bir oyun istiyorsun, eve geçince önereyim
Küfür ettimadmini niye doğru dürüst teşrifatla karşılayamadın
Valla saracak her oyun olur boşum bu ara vakit geçsin zevk alayım orgazma ulaşayımNe tür bir oyun istiyorsun, eve geçince önereyim
Tetris gibi oyunlar veriyorlar sağolsunlarPlusta yine in cin top oynuyor
Tetris gibi oyunlar veriyorlar sağolsunlar
Şerefsiz plusKüfür ettirmeye çalışıolar bizi
Amazon yılbaşında GOG üzerinden Sir Whoopass: Immortal Death diye bir oyunu bedava vermişti. Arkadaşla 'aç bi bakalım 5 dakika neymiş' dedikten sonra sarıp oyunu bitirdik. Şans ver bazı oyunlara.Küfür ettirmeye çalışıolar bizi
yanlış yere yazmışsınızAmazon yılbaşında GOG üzerinden Sir Whoopass: Immortal Death diye bir oyunu bedava vermişti. Arkadaşla 'aç bi bakalım 5 dakika neymiş' dedikten sonra sarıp oyunu bitirdik. Şans ver bazı oyunlara.
Saracak her oyun olur tamam da ne tür oyunlardan hoşlanıyorsunValla saracak her oyun olur boşum bu ara vakit geçsin zevk alayım orgazma ulaşayım
CP çıkmadan önce 1stP olacağını söylediklerinde çok canım sıkılmıştı, Witcher gibi muhteşem bir yapım sonrası nasıl olacak diyorduk. CDPR oyunun tamamen buna göre tasarlandığını söyleyince bayağı merakla beklemiştim ki oynadıktan sonra da hak verdim geliştiriciye. Oyunun dikey oynanışı olsun, harita tasarımı olsun tamamen buna optimize edilmiş. 3rdP olsa bu kadar keyif vermezdi muhtemelen. Bu arada güzel kamera modları yapılıyor, belki düzgün bir şey bulursanız 3rdP deneyimleme şansınız olabilir.Cyberpunk’ı hakkıyla oynayıp FPS olmasından rahatsız olan var mı
strateji gönder bakalım arasımSaracak her oyun olur tamam da ne tür oyunlardan hoşlanıyorsunA-RPG- Yarış, Strateji vb.
CP çıkmadan önce 1stP olacağını söylediklerinde çok canım sıkılmıştı, Witcher gibi muhteşem bir yapım sonrası nasıl olacak diyorduk. CDPR oyunun tamamen buna göre tasarlandığını söyleyince bayağı merakla beklemiştim ki oynadıktan sonra da hak verdim geliştiriciye. Oyunun dikey oynanışı olsun, harita tasarımı olsun tamamen buna optimize edilmiş. 3rdP olsa bu kadar keyif vermezdi muhtemelen. Bu arada güzel kamera modları yapılıyor, belki düzgün bir şey bulursanız 3rdP deneyimleme şansınız olabilir.
PSde mümkün değildir bu diye sanıyorum. Oynayacağım ama sırf fps diye oynayasım gelmiyor.Saracak her oyun olur tamam da ne tür oyunlardan hoşlanıyorsunA-RPG- Yarış, Strateji vb.
CP çıkmadan önce 1stP olacağını söylediklerinde çok canım sıkılmıştı, Witcher gibi muhteşem bir yapım sonrası nasıl olacak diyorduk. CDPR oyunun tamamen buna göre tasarlandığını söyleyince bayağı merakla beklemiştim ki oynadıktan sonra da hak verdim geliştiriciye. Oyunun dikey oynanışı olsun, harita tasarımı olsun tamamen buna optimize edilmiş. 3rdP olsa bu kadar keyif vermezdi muhtemelen. Bu arada güzel kamera modları yapılıyor, belki düzgün bir şey bulursanız 3rdP deneyimleme şansınız olabilir.
Konsolda yoktur muhtemelen. PS tarafında kendi modtoolu bile var ama konsol için mümkün değil galiba. Eğer oynamadıysan ve önyargın varsa bence hiç takılma ve başla. Gerçekten harika bir oyun ve oynadıkça oyunun kamera açısının neden böyle olduğunu anlıyorsun. Oyun için kesintisiz ara sahneler falan o kadar doğal hissettiriyor ki, bir karakteri oynuyormuş gibi değil de kendin o evrene dahil olmuşsun gibi hissettiriyor.PSde mümkün değildir bu diye sanıyorum. Oynayacağım ama sırf fps diye oynayasım gelmiyor.