Valla saracak her oyun olur boşum bu ara vakit geçsin zevk alayım orgazma ulaşayım
Saracak her oyun olur tamam da ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun 😂 A-RPG- Yarış, Strateji vb.

Cyberpunk’ı hakkıyla oynayıp FPS olmasından rahatsız olan var mı
CP çıkmadan önce 1stP olacağını söylediklerinde çok canım sıkılmıştı, Witcher gibi muhteşem bir yapım sonrası nasıl olacak diyorduk. CDPR oyunun tamamen buna göre tasarlandığını söyleyince bayağı merakla beklemiştim ki oynadıktan sonra da hak verdim geliştiriciye. Oyunun dikey oynanışı olsun, harita tasarımı olsun tamamen buna optimize edilmiş. 3rdP olsa bu kadar keyif vermezdi muhtemelen. Bu arada güzel kamera modları yapılıyor, belki düzgün bir şey bulursanız 3rdP deneyimleme şansınız olabilir.

Saracak her oyun olur tamam da ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun 😂 A-RPG- Yarış, Strateji vb.

CP çıkmadan önce 1stP olacağını söylediklerinde çok canım sıkılmıştı, Witcher gibi muhteşem bir yapım sonrası nasıl olacak diyorduk. CDPR oyunun tamamen buna göre tasarlandığını söyleyince bayağı merakla beklemiştim ki oynadıktan sonra da hak verdim geliştiriciye. Oyunun dikey oynanışı olsun, harita tasarımı olsun tamamen buna optimize edilmiş. 3rdP olsa bu kadar keyif vermezdi muhtemelen. Bu arada güzel kamera modları yapılıyor, belki düzgün bir şey bulursanız 3rdP deneyimleme şansınız olabilir.
strateji gönder bakalım arasım

PSde mümkün değildir bu diye sanıyorum. Oynayacağım ama sırf fps diye oynayasım gelmiyor.

İkinci soru civilization tipinde tavsiye var mı
Crusader Kings gibi manyakça olmayan

Civ 7 çıkacak gerçi de 150 tane pack olacağı için alasım gelmiyor hemen

PSde mümkün değildir bu diye sanıyorum. Oynayacağım ama sırf fps diye oynayasım gelmiyor.
Konsolda yoktur muhtemelen. PS tarafında kendi modtoolu bile var ama konsol için mümkün değil galiba. Eğer oynamadıysan ve önyargın varsa bence hiç takılma ve başla. Gerçekten harika bir oyun ve oynadıkça oyunun kamera açısının neden böyle olduğunu anlıyorsun. Oyun için kesintisiz ara sahneler falan o kadar doğal hissettiriyor ki, bir karakteri oynuyormuş gibi değil de kendin o evrene dahil olmuşsun gibi hissettiriyor.

Geri
Üst Alt