Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.715
- 94.834
- 4.978
Ps plus a hem zam yapıp hem at kafası kıvamında oyunlar ekleyen Psye de boydan yırtırarak gireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sat şu çöp konsolu artıkPs plus a hem zam yapıp hem hem kafası kıvamında oyunlar ekleyen Psye de boydan yırtırarak gireyim
Ne alcemSat şu çöp konsolu artık![]()
Bilgisayar yoksa 2. el bir Series S + GamePass alır artan parayı da altına atarsın.Ne alcem
Steam mi?ÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKKKK
-------------------------------
-Deliver At All Costs-
-SIFU-
-Gigapocalypse-
-------------------------------
Ekli dosyayı görüntüle 287317
Gecen seneden ekime kadar devam ediyor, sonra duruma gore yenilemeyebilirim valla.Plus’ın zam yapıp katalogdan bir ton oyun çıkarıp
Yerlerine y gibi oyunlar koymasına
Ne demeliyiz
Epic Games Store'un haftalık ücretsiz oyunları. Bu hafta Deliver At All Costs'u çıktığı gün ücretsiz veriyor.Steam mi?
Sifu da iyi oyunEpic Games Store'un haftalık ücretsiz oyunları. Bu hafta Deliver At All Costs'u çıktığı gün ücretsiz veriyor.
Sifu yu kucumsemeyinizArkadaşlar Deliver At All Costs'u kaçırmayın sakın! Day1 Epic Ücretsiz
Kesinlikle ama daha önce de ücretsiz verilmişti. Bu hafta oyunlar çok güzel. Deliver At All Costs zaten Konami'nin dağıttığı bir oyun, çıkışı bekleniyordu.Sifu da iyi oyun
Ben kasımdan kasıma alıyorum ama bayağı karaktersizlik yaptıklarıGecen seneden ekime kadar devam ediyor, sonra duruma gore yenilemeyebilirim valla.
Ben esas platformlarin biribirine kendi lisansli oyunlarina izin verme isi neryee goturecek onu merak ediyorum
Sifu daha önce ücretsiz verildi ve ciddi indirimler almıştı, GamePass bünyesinde de bulunduğu için bu haftanın asıl odak noktası çıkışıyla birlikte ücretsiz verilen Deliver At All CostsSifu yu kucumsemeyiniz
Deliver at all costs enteresan ve guzel yapilmis fizik detaylari iyide ehh bir yere kadar.
Precinct keza oyle
Deliver At All Costs fena oyuna benzıyorBen kasımdan kasıma alıyorum ama bayağı karaktersizlik yaptıkları
Hem en pahalı satan hem kataloğa bir bok koymayan
Rockstorla beraber şerefsiz 1er oluşum
Kaç gram altının var Aras'ım?Bilgisayar yoksa 2. el bir Series S + GamePass alır artan parayı da altına atarsın.![]()