Arasim bize rdr 3 getir
Ekiple görüşmelerimiz sürüyor, konuştuğumuz hedeflenen tarih 2033. 2038 ile başladık, pazarlıkta buralara kadar indirdik. Ele alacağımız konu hoşunuza gider mi bilmiyorum, daha fazla yerlilere (Kızılderililer) odaklı bir oyun olarak planlıyoruz.:money:

Proda bayağı update yok mu

Yeni nesil 2030u bulur

Bir ton remake remaster yaptılar gidip de yeni konsol çıkarmazlar hemen
Çok da öyle dertleri yoktu, eskitemediği oyunlara bile remastered yapıp duruyor. 4/4Pro - 5 geçişinde yaptılar o rezilliği. Yeni CEO Hideaki biraz daha eski kafalı, toparlarsa bu adam toparlar ama PS6 en geç 28'de çıkar. 5 yıldan fazla bekleyeceklerini sanmıyorum Pro ile ki 30'u bulursa totalde 10 yıllık konsol olacak PS5, yeni üretim mimarileri, cpu, gpu derken çok şey kaçırırlar geciktirirlerse. Çatır çutur GTA'nın ekmeğini yiyecekler daha 😄

Proda bayağı update yok mu

Yeni nesil 2030u bulur

Bir ton remake remaster yaptılar gidip de yeni konsol çıkarmazlar hemen
Allah onların belalarını versin. Para ile oyun alayım diyorum kol gibi, leş gibi oyunlar. Üyeliğinden oyun bulup oynayayım diyorum nerede tuvalette bile oynamayacağın oyunlar kataloglarında. PS5 odada biblo gibi süs eşyasına yarıyor artık.

Allah onların belalarını versin. Para ile oyun alayım diyorum kol gibi, leş gibi oyunlar. Üyeliğinden oyun bulup oynayayım diyorum nerede tuvalette bile oynamayacağın oyunlar kataloglarında. PS5 odada biblo gibi süs eşyasına yarıyor artık.
Humankind gelmiş turn based strateji seviyorsan denenir

Kütüphanede aslında iyi oyunlar var ama bu aylık verilenlerle kataloga eklenenler genelde hep kötü

Son 6 ayda God of War ile Hogwarts kalbur üstü koyulan oyunlardı sadece.

Kart oyunu koydular mesela iyi ama Dave the Diverda hali hazırda olan bir mini oyun yani bir numarası yok

Bir de indirime giren de çok az giriyor

Haziranda Heroes of Might and Magic geliyor - forumdaki aktif surem epey azalacak

Geri
Üst Alt