Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.114
- 70.255
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilo he?
kilo mu var lan
Ekiple görüşmelerimiz sürüyor, konuştuğumuz hedeflenen tarih 2033. 2038 ile başladık, pazarlıkta buralara kadar indirdik. Ele alacağımız konu hoşunuza gider mi bilmiyorum, daha fazla yerlilere (Kızılderililer) odaklı bir oyun olarak planlıyoruz.Arasim bize rdr 3 getir
ÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKKKK
HAFTANIN EPIC GAMES STORE ÜCRETSİZ GİZEMLİ OYUNLARI
-------------------------------
-Deliver At All Costs-
-SIFU-
-Gigapocalypse-
-------------------------------
Ekli dosyayı görüntüle 287317
ps plus a bi ayar çekMesajların arasında kaynamasın arkadaşlar, kaçırmayın bu haftanın oyunlarını. Prime Gaming oyunları da yakında yenilenecek.
Sat şu çöp konsolu artık![]()
Günahımı vermem o ibişlere. Adam olsunlar da doğru düzgün oyun çıkartsınlar konsollara. PS5 neredeyse oyun göremeden neslini tamamlayacakps plus a bi ayar çek
Günahımı vermem o ibişlere. Adam olsunlar da doğru düzgün oyun çıkartsınlar konsollara. PS5 neredeyse oyun göremeden neslini tamamlayacak
2027'den önce gelmez. Gelirse Sony çarmıha gerilirps 6 ne zmn çıkıyor Heis
2028 yap sen onu reis2027'den önce gelmez. Gelirse Sony çarmıha gerilir
Çok da öyle dertleri yoktu, eskitemediği oyunlara bile remastered yapıp duruyor. 4/4Pro - 5 geçişinde yaptılar o rezilliği. Yeni CEO Hideaki biraz daha eski kafalı, toparlarsa bu adam toparlar ama PS6 en geç 28'de çıkar. 5 yıldan fazla bekleyeceklerini sanmıyorum Pro ile ki 30'u bulursa totalde 10 yıllık konsol olacak PS5, yeni üretim mimarileri, cpu, gpu derken çok şey kaçırırlar geciktirirlerse. Çatır çutur GTA'nın ekmeğini yiyecekler dahaProda bayağı update yok mu
Yeni nesil 2030u bulur
Bir ton remake remaster yaptılar gidip de yeni konsol çıkarmazlar hemen
Allah onların belalarını versin. Para ile oyun alayım diyorum kol gibi, leş gibi oyunlar. Üyeliğinden oyun bulup oynayayım diyorum nerede tuvalette bile oynamayacağın oyunlar kataloglarında. PS5 odada biblo gibi süs eşyasına yarıyor artık.Proda bayağı update yok mu
Yeni nesil 2030u bulur
Bir ton remake remaster yaptılar gidip de yeni konsol çıkarmazlar hemen
Humankind gelmiş turn based strateji seviyorsan denenirAllah onların belalarını versin. Para ile oyun alayım diyorum kol gibi, leş gibi oyunlar. Üyeliğinden oyun bulup oynayayım diyorum nerede tuvalette bile oynamayacağın oyunlar kataloglarında. PS5 odada biblo gibi süs eşyasına yarıyor artık.