Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.227
- 91.089
- 5.093
Benrdr 2 oynamayan var mı hala aramızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benrdr 2 oynamayan var mı hala aramızda
çok büyük kayıp çook
bence fm 26 yı verecekler arasım. Her sene bir fm patlatıyor epic böyle, Oyun zaten çok tepki aldı ve şuan pek satılmıyor ilk zaman alıp merak edenler dışında. Ayrıca indirim de gelmemiş kesin bunu verecekler.Doğrulanmadı bu liste. Her sene olan sözde sızıntı kolpası olabilir. İndirimlerde alacağınız bir oyun varsa bu listeye bakıp da almamazlık yapmtın, iade edersiniz zaten ücretsiz verilirse.
Olabilir, açıkçası yüzüne bile bakmıyorum bu senebence fm 26 yı verecekler arasım. Her sene bir fm patlatıyor epic böyle, Oyun zaten çok tepki aldı ve şuan pek satılmıyor ilk zaman alıp merak edenler dışında. Ayrıca indirim de gelmemiş kesin bunu verecekler.
AC Valhalla'ya ne diyorsun üstad? Steam'de %90 indirimde. CS den gelen kasa paraları ile AC Valhalla Complete Edition paketi ve Black Flag çekeyim diyorum.Şaka bir yana GTA da çıkışından benzer süre sonra Epic tarafından ücretsiz verilmişti. RDR 2'nin verilmesi sürpriz olmaz
Epic ve Ubi ile arasında pek bir fiyat farkı yok. Şu paket alınabilir bence, ben seviyorum ama aşırı büyük olduğu için yeni nesil AC oyunlarını Origins sonrası (Mirage hariç) bitirmedim.AC Valhalla'ya ne diyorsun üstad? Steam'de %90 indirimde. CS den gelen kasa paraları ile AC Valhalla Complete Edition paketi ve Black Flag çekeyim diyorum.

Üstad ben Origins'i %100 yapmış adamım. Origins'den daha mı büyük? Bir de Black Flag demiştim. Onu da çekeyim mi? Bu neymiş yav?Epic ve Ubi ile arasında pek bir fiyat farkı yok. Şu paket alınabilir bence, ben seviyorum ama aşırı büyük olduğu için yeni nesil AC oyunlarını Origins sonrası (Mirage hariç) bitirmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 309505
*GamePass aboneliğiniz varsa aboneliğinize daihl.

Origins diğer ikisinin yanında yok gibi bir şey boyut olarakÜstad ben Origins'i %100 yapmış adamım. Origins'den daha mı büyük? Bir de Black Flag demiştim. Onu da çekeyim mi? Bu neymiş yav?
Ekli dosyayı görüntüle 309506
Kaça almıştın ki RDR2’yi Steam’den? Zaten ucuzdu. Ben 2-3 sene önce 3.5 dolara mı ne almıştım.Liste doğru ise,
Uln Mortal 11'i ve Jurrasic'i de Steamdan taze almıstım paraynan, RDR 2'yi de Keza.
Epic napıon inadına mı a*