Doğrulanmadı bu liste. Her sene olan sözde sızıntı kolpası olabilir. İndirimlerde alacağınız bir oyun varsa bu listeye bakıp da almamazlık yapmtın, iade edersiniz zaten ücretsiz verilirse.
bence fm 26 yı verecekler arasım. Her sene bir fm patlatıyor epic böyle, Oyun zaten çok tepki aldı ve şuan pek satılmıyor ilk zaman alıp merak edenler dışında. Ayrıca indirim de gelmemiş kesin bunu verecekler.

bence fm 26 yı verecekler arasım. Her sene bir fm patlatıyor epic böyle, Oyun zaten çok tepki aldı ve şuan pek satılmıyor ilk zaman alıp merak edenler dışında. Ayrıca indirim de gelmemiş kesin bunu verecekler.
Olabilir, açıkçası yüzüne bile bakmıyorum bu sene :(

Şaka bir yana GTA da çıkışından benzer süre sonra Epic tarafından ücretsiz verilmişti. RDR 2'nin verilmesi sürpriz olmaz
AC Valhalla'ya ne diyorsun üstad? Steam'de %90 indirimde. CS den gelen kasa paraları ile AC Valhalla Complete Edition paketi ve Black Flag çekeyim diyorum.

AC Valhalla'ya ne diyorsun üstad? Steam'de %90 indirimde. CS den gelen kasa paraları ile AC Valhalla Complete Edition paketi ve Black Flag çekeyim diyorum.
Epic ve Ubi ile arasında pek bir fiyat farkı yok. Şu paket alınabilir bence, ben seviyorum ama aşırı büyük olduğu için yeni nesil AC oyunlarını Origins sonrası (Mirage hariç) bitirmedim.

1765726884407.webp

*GamePass aboneliğiniz varsa aboneliğinize daihl.

Epic ve Ubi ile arasında pek bir fiyat farkı yok. Şu paket alınabilir bence, ben seviyorum ama aşırı büyük olduğu için yeni nesil AC oyunlarını Origins sonrası (Mirage hariç) bitirmedim.

Ekli dosyayı görüntüle 309505

*GamePass aboneliğiniz varsa aboneliğinize daihl.
Üstad ben Origins'i %100 yapmış adamım. Origins'den daha mı büyük? Bir de Black Flag demiştim. Onu da çekeyim mi? Bu neymiş yav? :asd:

origins-odyssey-valhalla-assassins-creed-size-comparison-v0-z6cyh6mwigw81.webp

Arc Raiders dan devam.

Bugun sezon sonuda geldi, 4 gune reset var(opsiyonel tabi)

Yeni mekanik gelistirmisler eslesmede. Ne kadar agresifsen o kadar toksik lobiye giriyorsun. Baya basirili buldum.

Oyun bence cok iyi - ama illet olmustum gorur gormez battle royale gibi aninda kapisma moduna girenlere (oyunun amaci loot cunku adam oldurmek degil). O duzeldi ve bir nevi oyunu kurtardi sahsen

Geri
Üst Alt