- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.613
- 623
Bruma ile dönüşümlü oynarlar sağ sol. Sıkıntı olmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklayın artık kardeşim. Valla sıktınız artık ha..
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Rodrigues iyi oyuncuya benziyor, calim atan, rakibin uzerine giden, hizli bir kanat oyuncusu, pozisyon yaratiyor, bos alan buldugunda etkili, kontra ataklarda cok fayda saglar, hem solda hem sagda oynayabiliyor, sutlari da fena degil, 3.5milyona ile daha iyi oyuncu alinabilirdi tabi ki, ama bu yonetim'den oyle birsey beklemek biraz zor.
Hayirli olsun.
Daha iyisi kimRodrigues iyi oyuncuya benziyor, calim atan, rakibin uzerine giden, hizli bir kanat oyuncusu, pozisyon yaratiyor, bos alan buldugunda etkili, kontra ataklarda cok fayda saglar, hem solda hem sagda oynayabiliyor, sutlari da fena degil, 3.5milyona ile daha iyi oyuncu alinabilirdi tabi ki, ama bu yonetim'den oyle birsey beklemek biraz zor.
Hayirli olsun.
![]()
Yasin daha iyi
Aysalcılığını konuşturmuşsun reis.
Vizyontam cin e satmalik adam aslinda. Pay isi kötü olur
Demisiz yani. Bu isten anliyoruz
Birsey'i de anlama be *** adamitam cin e satmalik adam aslinda. Pay isi kötü olur
Yasin daha iyi
sanmıorum
Futbolcu konusunda yanıldığım hiç görülmedi.
Gereksiz bu para ya vasat topçu çıkarsa yandik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
izledim videosunu videoda bile çöp gerçekte ne kadar çöp kim bilir beyni hiç yok yetenek kısıtlı tek özelliği güçlü ve hızlı duruyor
Aysal başkanımız olsaydı şuan Depayı kiralamıştık. Düştüğümüz durumlara bak.
hayırlı olsun olsun da şu transfer tamamen ya tutarsa transferidir. adamın kariyeri yılda iki kulüp gezerek geçmiş, bu sene ilk kez bi çıkış yapmış ama istikrarsız bir oyuncu olduğu belli.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tas catlasa 2,5 milyon bonservis ve yillik 900.000 olmali idi
Bizde zaten saga egri bir oyun yapisi varken Sneijder´den dolayi, birde sag kanada entresan bir bicimde, sol kanat oyuncusu aliyoruz. Yok yani, kafam almiyor,
çapi yüksek değil. hele bir görelim mali iyiyse artar. Yunan liginde olan adama niye güvenelim. Gençte biri değil.
Çok aman da aman bir oyuncu değil, neden bu kadar abartıldı.?
Arkadaş vasat bir topçu ama cok iyi olsa bile sol kanat oyuncusu olduğu belli.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koskoca Galatasaray'in kurtaricisi Feyenoord'dan ***tir yiyen Garry mi olacak?
Levent dalga geciyor bizimle.
Yasin daha iyi
Benimki niye varguess whos wrong again?![]()
guess whos wrong again?![]()