- 3 Temmuz 2012
- 133.863
- 80.743
- 5.198
yallah arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu abimiz diyor. Kendisi usta bir gazeteciKim 10 diyor 10 ve üstü her rakama fitim ben.
2side aynı gerek yok biraz zeki adam lazımBruma olacakti![]()
sallama kardesimYılların eskitemediği haberci Admir olarak 10m rakamlarının yalan olduğunu söylemeliyim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sallama kardesim
ben bılıyorm ısteBelki sallıyorum kim bilir?
Bu doğru ise yine para yok ne yapalım argümanı işletilecektir. Tamam işte para yok ama elimizde ederi olan bir kaç oyuncuyu da kelepire satıyoruz, çözemiyorum bir türlü bu mantığı.1,6 Paoka gider 6,4 bize kalır pehhhh
Ligde sadece 793 dakika süre almis (8.8 mac) ve 3 gol atmis, asisti yokBence herkesi zamanında satmak lazım adam serbest düşüşe geçti tam zamanı, 3.5 almıştık 8'e satmış oluruz kötü mü. Ndiayeden de kazanç sağlamıştık şimdi sıra Garry'de
Bu doğru ise yine para yok ne yapalım argümanı işletilecektir. Tamam işte para yok ama elimizde ederi olan bir kaç oyuncuyu da kelepire satıyoruz, çözemiyorum bir türlü bu mantığı.
Rodrigues'i veriyorsak üstüne Donk'u da bonus olarak verelim. Net 10 milyon euro ödesinler ikisine.
5-6 maca daha cikarsa sözlesmesi 1 sene daha uzuyor ondan dedim aradan paketlemek lazim diyeOrta saha'da Selçuk oynasın di mi?
Fernando da pek yi değil ya neyse.