Emre yapamayacagi yerlerde sansini deniyor , ona isvec miydi cikis yaptigi yer , iskandinav ulkelerinden biriydi , ne orada ne almanyada hatta ne de ispanyada ekmek var

onun turkiyede , olmadi yunanistanda filan oynamasi lazim . Hic bir zaman milli takimda goz boyadigi performansa oralarda ulasamaz , yanlis tercih yapti

yani performansinda gitgeller oldugu icin degil , yanlis yerde oldugu icin parlayamiyor

emre mor u , bruma ile rodri ile filan kiyaslayamam , onun seviyesi cok cok daha yuksek , ulkemizde bir takima gelir dr serbestlik taninirsa goruruz

ama rodri de muthis bir adam , daha ilk oynadigi riko zamanindaki konya macinda sabri gibi birine asist yapmisti hatirlayin

rodri aslinda bulunmaz hint kumasi su an , yerine o ayarda birini bulup koymamiz imkansiz , ama uefa konusu sebebiyle gerekirse rodri de gerekirse sampiyonluk da satilir , cunku aksi taktirde sampiyon olsak da men yersek bir altimizdaki takim sadri abi selami cakip sampiyonlar ligine gider
İspanya uygun aslında yav bu takımlar için bence takım uygun değil.

Rodri'yi o maç izleyip çok beğenmiştim sonrasında neden oynamadığını da anlamıyordum bu yıl hocaların hata yaptığını gösterdi.

satılmazsa seneye sövülür

İspanya uygun aslında yav bu takımlar için bence takım uygun değil.

Rodri'yi o maç izleyip çok beğenmiştim sonrasında neden oynamadığını da anlamıyordum bu yıl hocaların hata yaptığını gösterdi.

Ispanya kismen uygun , almanya ya da norvec e filan gore ama yetmez , ispanyada o turkiyedeki pohpoh u yasayamaz , bunu kanitlamamin bir yolu yok ama bir gun gelirse izler goruruz

o mactan sonra riko kesmis olabilir ama tudor da bir oynatti bir kesti , linnes de mesela terim zamanina dek ayni durumdaydi , hatta selcuk

bu adamlar belki hakkaten problemli arkadaslariyla veya antrenmanlarda , kimse bosu bosuna onca insanin gordugu seyi anlamasina ragmen inadina yapmaz , ki teknik direktorlugune mal oldu belki de

ama maksat bu problemli halleriyle fayda almak , mesela belhanda ve fegoulide ise terim dahi tam bir cozume ulasamadi

Yerine adam bakmaya başlayalım şimdiden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 milyon euronun altındaki teklifleri düşünmemek bile lazım ,dandik dandik adamlar çok rahat 30-40 milyon euro ediyor artık...

Geri
Üst Alt